Mainos

Joululahjaksi edukasta elektroniikkaa

Takuuvarmasti ihastuttavat joululahjat voivat olla sekä käytännöllisiä että budjetille suopeita. Tee kultasi onnelliseksi seuraavilla hankinnoilla!

Kuusen alle ei tarvitse vuosi toisen perään ostaa villasukkia, hassusti kuvioituja alushousuja tai pehmonallea. Teknisen ja varmasti tarpeellisen lahjankin voi hankkia melko edukkaasti. Seuraavat lahjat vaativat rahallista panostusta noin 50:stä sataan euroon.

Veden alla tai alpeilla kaikilla aisteilla

Musiikkia rakastava vesipeto tai sateessakin lenkille suunnistava kumppani arvostaa vedenkestävää mp3-soitinta. Lempikappaleet seuraavat mukaan harrastuksiin laitteessa, joka soi jopa parin metrin syvyydessä.

Esimerkiksi Pixmania.com-verkkokaupasta tilattavaa laitetta on saatavilla muun muassa Memupin ja Anna Speedon valmistamina. Muistitilaa laitteessa on yhdestä gigatavusta neljään, ja musiikkia voi maksimissaan kuunnella jopa puoli vuorokautta. Vetisten harrasteiden lisäksi sävelet soivat myös vaikkapa laskettelurinteessä.

Herää ihanaan aamuun

Tylyt aamuherätykset voi korvata luonnollisella tavalla nousta uuteen aamuun. Pirteämmät ja mukavammat havahtumiset unilta varmistaa Clas Ohlsonin hyllyiltä löytyvä Prologue Wake up Light -herätyskello.

Aamuaurinkoa imitoiva herätin alkaa hohkata asteittain lisääntyvää valoa noin puoli tuntia ennen asetettua herätysaikaa. Myös hälytysääni kasvaa hiljalleen ja voit radion lisäksi valita aamusi ensimmäiseksi ääneksi luonnon ääniä, kuten meren ääniä tai puron solinaa.

Hauskat hetket jakoon

Esimerkiksi jälkikasvun ensiaskeleet tallentuvat kodinkoneliike Expertistä saatavalle Creative Vado -videokameralle ja siitä suoraan sisäänrakennetun USB-liitännän ansiosta nettiin läheisten ihasteltavaksi. Sekä isovanhemmat että muut tärkeät henkilöt pääsevät lähes välittömästi osallisiksi nuoren perheen tärkeisiin tapahtumiin.

Kuvaus laitteella tapahtuu vain nappia painamalla ja kuvausta voi seurata kahden tuuman LCD-näytöltä. Kahden gigatavun muistiin mahtuu kaksikin tuntia videomateriaalia.

Valokuvafriikin unelma

Ilman tietokonetta toimiva Epsonin SX410 Stylus -monitoimitulostin mahdollistaa valokuvien tulostuksen suoraan muistikortilta. Myös skannaus ja kopiointi onnistuu kätevällä Teknisistä hankittavalla koneella. Tulostetut valokuvat ovat valokuvaamotasoisia, ja Epson Easy Photo FixTM -tekniikalla voit myös korjailla kuvien värejä ja taustavalaistusta vanhoja valokuvia skannatessa.

Rentoutusta niskalle ja jaloille

Apu ei ole kaukana, kun työpaikalla kaipaa pikahierontaa kivistäville niskoille tai kotiin tullessa rentouttavaa jalkahierontaa. OBH Nordican Shiatsu-jalkahierontalaite hieroo rasittuneita jalkapohjia joko infrapunalla tai ilman.

Gigantista löytyy jalkahoitoa tarjoavan välineen lisäksi myös niskalihasten rauhoittamiseen sopivia edukkaita laitteita. Muistuta kultaasi tai vaikka vanhempia huolenpidostasi fleece-kankaisella niskahierontalaitteella tai akupainantamatolla, jonka piikit poistavat stressiä koko vartalon alueelta.

Eira Talka/MTV3

Etsi matkalahjoja lomahaulla tai valmista joululahjaksi herkkuja Makuja-resepteillä tai Leivontanurkan vinkeillä

Lähteet:

www.pixmania.com
www.clasohlson.fi
www.expert.fi
www.tekniset.fi
www.gigantti.fi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.