Joulu peruttu: Tuliteriä Shelby Mustangeja kuljettanut auto kippasi lastinsa keskelle moottoritietä – limenvihreä GT500 oli menossa Henry Fordin lapsenlapsenlapsenlapselle

0:48
Shelby Mustang GT500 on historian tehokkain katulaillinen Ford.

Vaurioituneet autot eivät olleet mitä tahansa Mustangeja. Jutun perästä löydät videon onnettomuuspaikalta.

Mikäli olet tietoinen Mustangien väitetystä kolarialttiudesta ja lapasesta lähteneistä Mustang-vitseistä, saatat nähdä jotakin huvittavaa siinä, että nämä kaikkien aikojen tehokkaimmat Mustangit mällättiin ennen kuin niitä oli edes ehditty toimittaa uusille omistajilleen.

1 400 hevosvoimaa kyljellään

Kaksi asiakastoimituksessa ollutta yli 700-hevosvoimaista Shelby Mustang GT500 -muskeliautoa nimittäin koki kovia, kun traileri kippasi nurin detroitilaisella moottoritiellä.

Viranomaisten mukaan kuljettaja oli ajanut ylinopeutta, eikä kuorma ollut tasapainoinen. Traileri oli kiinnitetty järeän Ford F-350 -avolavan perään.

The Drive -julkaisun käsiinsä saamista kuvista voi päätellä, että sentään autot traileriin kiinnittänyt henkilö oli tehnyt työnsä kunnolla. Se ei kuitenkaan tässä tilanteessa pelastanut paljoakaan, sillä autot paiskautuivat moottoritien pintaan trailerin kaatuessa.

The Drive sai selville, että limenvihreän Mustangin oli tilannut Fordin sukuun kuuluva mies. Yhtiön perustaja Henry Ford oli hänen isoisoisoisänsä.

Autot odottavat parhaillaan tarkastusta, mutta mikäli niistä ei saada enää kalua, saattaa joku ajamattomia ja rusikoituja Shelby Mustangeja arvostava harrastaja tehdä pian elämänsä diilin.

Katso video onnettomuuspaikalta alta.

Lähde: The Drive

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja