Mustang-kuski poistui automiitistä niin kuin Mustang-kuskeilla on tapana – selitäpä tämä video autovuokraamolle

Mustang-kuskit vauhdissa – sivullisen henki vaarassa 0:10
Mustang-kuskit esittelivät ajotaitojaan vuonna 2017.

Jälleen kerran yksi yhdysvaltalainen Mustang-kuljettaja päätti elvistellä tehokkaalla menopelillään karuin seurauksin. Löydät videon jutun lopusta.

Liian raskaalla kaasujalalla varustetut Mustang-kuskit ovat muodostuneet jo käsitteeksi. Yleensä vastaavissa tapauksissa sivustakatsojat ovat olleet vaarassa, mutta tällä kertaa tieltä suistuneesta Mussesta oli onneksi vaaraa vain kuljettajalle itselleen.

Jutun perästä löytyvä video on kuvattu Pohjois-Carolinan Knightdalessa. Viikonloppuna järjestetty automiitti sai videolla pääosaa näyttelevän Mustangin kuljettajan kannalta ikävän, mutta varsin ansaitun oloisen päätöksen.

Kuljettaja on poistumassa tapahtumasta ja päättää tarjota yleisölle jotain kuvaamisen arvoista. Näin kävikin, mutta ei ehkä kuskin tarkoittamalla tavalla. Sen sijaan, että takarenkaat olisivat piirtäneet asfalttiin metritolkulla mustaa viivaa, suistui auto ojaan ja pyörähti katolleen.

Kuljettaja jäi hetkeksi jumiin autoon, mutta ei onneksi loukkaantunut. Henkiset vammat lienevät kuitenkin merkittävät, sillä suoritus löytyy YouTubesta useampanakin versiona.

Auto, joka oli itse asiassa vuokrattu, vaurioitui rytäkässä pahoin.

Mustangin tieltäsuistuminen löytyy alla olevalta videolta 26 minuutin kohdalta.

Lue myös:

    Uusimmat