Jorma Uotinen sai koronarokotteen – suuntaa työkeikalle ulkomaille: "Silti täytyy olla edelleen varovainen"

3:29
Katso videolta jännittävä äänestystilanteen paljastus! He etenivät jatkoon kolmannesta semifinaalista!

Tanssitaitelija Jorma Uotinen ilahduttaa Talent Suomi -ohjelman tuomaristossa.

Talent Suomi -ohjelma huipentuu sunnuntaina 11. huhtikuuta nähtävään finaaliin. Tuomaristossa Krista Siegfridsin,HP Parviaisen ja Ernest Lawsonin rinnalla nähty viihdekonkari Jorma Uotinen odottaa finaaliesityksiltä paljon.

– Odotan sitä, että tulee jotain yllättävää ja ryhmät ja esiintyvät pystyisivät vielä jollakin tavalla yllättämään. Yllätetyksi tuleminen on aina mukavaa. Uskon, että siitä tulee ihan mahtava tv-show, Uotinen toteaa.

Talentin suorien lähetyksien teko on ollut miehelle piristysruiske.

– Tämä on ollut erityisen piristävää, koska korona-aika on ollut välillä raskasta ja painavaa aikaa. On hienoa, että tulee tällainen, joka piristää myös katsojia.

70-vuotias tähti kertoo saaneensa myös koronarokotteen hiljattain.

– Minä sain rokotuksen viime viikolla, kun vanha olen. En tiedä pisitkö hyttynen vai mikä.  Eikä tullut mitään jälkiseurauksia.

– Olen elänyt hyvin suojattua elämää. En ole tavannut kuin muutamia lähiystäviä ja tehnyt ne välttämättömät kaupassa käynnit. Ei ole ollut tilanteita, joissa olisin tavannut muita. Tietoisesti en ole hakeutunut sellaiseen tilanteeseen, Uotinen kertoo arjestaan.

Lähtee töihin ulkomaille

Mies kertoo lähtevänsä ensi viikolla kuukaudeksi Luxemburgiin töihin. Rokotteesta huolimatta, ei elämä ole taitelijalle vielä täysin normalisoitunut.

– Silti täytyy olla edelleen varovainen. Siellä on työ ja olen siellä kuun loppuun asti. Oopperaproduktio, jossa näyttelen Wienin rikasta miestä. Se on hieno teos Straussin ooppera, jossa on erikoinen ratkaisu.

Luxemburgin koronatilalle on Uotisen mukaan jo niin hyvä, että taiteilijat voivat pitää esityksiä yleisöille.

– Niillä on lupa ottaa sata ihmistä yleisöön. Siellä on ilmeisesti ollut aika siisti tuo tilanne, ettei tapauksia ole ollut niin paljoa.

Tulevalta kesältä Uotinen odottaa myös omia konserttikeikkoja Suomessa, mikäli tilanne sen sitten sallii.

Talent Suomi -finaali mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaina 11.4. klo 19.30. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja