Joonas Nordman nähdään täysin uudessa ohjelmassa – toivoo siitä kansainvälistä menestysformaattia

Joonas Nordman kertoo, miksi Tämä on tämä -ohjelmaa uskaltaa katsoa myös vanhempiensa kanssa 1:03
Joonas Nordman kertoo, miksi Tämä on tämä -ohjelmaa uskaltaa katsoa myös vanhempiensa kanssa.

Näyttelijä-koomikko Joonas Nordman toimii kapteenina Tämä on tämä -viihdeohjelmassa. Show on periaatteessa täynnä yllätyksiä. 

Näyttelijä-koomikko Joonas Nordman viihdyttää kansaa täysin uudessa, suomalaisessa viihdeohjelmassa nimeltään Tämä on tämä. Paneelishow’ssa nähdään kapteenina Nordmanin rinnalla näyttelijä Kiti Kokkonen ja juontajana uutisankkuri Kirsi Alm-Siira

– Hauskaa päästä tekemään täysin suomalaista formaattia. Meillä on telkkarissa paljon kansainvälisiä, monessa maassa pyörineitä juttuja, niin tämä on nyt jotain ihan uutta. Menee nyt toisinpäin, että tämä lähtee kiertämään maailmaa, toivottavasti, Nordman kertoi MTV Uutisille kuvausten lomassa elokuussa. 

Ohjelma on kapteeneille ja heidän vaihtuville kilpakumppaneilleen täynnä yllätyksiä. 

– Yllätys on periaatteessa koko ohjelman idea, ainakin meille kilpailijoille, kun emme etukäteen tiedä, mitä tehtävät pitävät sisällään. Koko ajan on siltä osin tullut yllätyksiä. Mutta ei sellaisia, että miettisin, missä ihmeen ohjelmassa oikein olen. Kysymykset ovat sinänsä helppoja, mutta esitetty hyvin vaikean kautta, Nordman selvensi ohjelman ideaa. 

Nordmaniin uppoaa kaikenlainen huumori, kunhan se vain on tietysti hyvää. 

– Mielestäni huumorissa saa ja pitääkin kokeilla vähän rajoja. Kaiken ei tarvitse mennä aina nappiinkaan. Kyse on enemmänkin siitä, minkälaisella ajatuksella tai sydämellä huumoria heittää. Kun mukana on hyvä tahto, niin voi heittää joskus jotakin roisimpaakin. 

Videolla Joonas Nordman kertoo, miksi Tämä on tämä -ohjelmaa uskaltaa katsoa myös vanhempiensa kanssa.

Tämä on tämä katsottavissa MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa 23. syyskuuta alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat