Jone Nikula muistelee – löysi vaimonsa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kautta: "Jossain vaiheessa sinnikkyys palkittiin"

Juontaja Jone Nikula muistelee omia Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman aikojaan, jolloin hän tapasi vaimonsa.

Radiopersoona Jone Nikula esiintyi Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella 14 vuotta sitten. Tuolloin hän sijoittui kolmanneksi yhdessä tanssiparinsa Katja Koukkulan kanssa.

Mies kannusti Niklas Hagmania suorassa lähetyksessä muutama viikko sitten hänen vaimonsa huipputanssija Hanna Karttusen kassa, joka oli valmentanut tähtiparia tanssiohjelmassa nähdyn upean noston kanssa.

– Totta kai Hagman on tyylikäs jätkä. Kaikin puolin herrasmies. Hyvä, että hän ei hymyile liikoja. Jatkuvasti tuomaristolle flirttaavat tyypit ovat aika masentavia, Nikula kommentoi suosikkiaan.

Nikula löysi oman vaimonsa aikoinaan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman myötä, kun hän oli myöhemmin maallikkotuomarina kommentoimassa tansseja ohjelmassa. Tuolloin Karttunen esiintyi lähetyksessä.

– Näin Hannan siellä ja siitä se lähti. Hän oli siellä esiintymässä ja oli juuri muuttanut maailmalta stadiin. Hän oli moikkaamassa Keräsen Markoa. Menin tekemään tikusta asiaa ja jossain vaiheessa sinnikkyys palkittiin, mies kertoo.

Pari on ollut nyt kymmenen vuotta yhdessä. He avioituivat kuusi vuotta sitten. Tanssi ei kuulu parin yhteisiin tekemisiin.

– Meillä nyt on muutakin tekemistä kuin tanssia yhdessä.

Nikula kertoo, ettei hän ole juurikaan tanssinut oman TTK-taipaleen jälkeen.

– Myönnän suoraan, että erotan paso doblen jivestä. En muuta. Ei siinä ajassa ehtinyt oppimaan tanssimaan, mutta tulipahan rämmittyä tanssi kerralla kohti finaalia. Hauskaahan se oli.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja