Johanna Vuoksenmaan menestysdraama saa jatkoa – myös ruotsalainen versio suunnitteilla

Suosittu kotimainen draamakomedia Ex-Onnelliset saa jatkoa. Sarja on herättänyt kiinnostusta myös ulkomailla.

Johanna Vuoksenmaan ohjaama ja käsikirjoittama Ex-Onnelliset saa toisen kauden. Sarjan kuvaukset alkavat syksyllä 2017.

Ex-Onnelliset esitetään ensin C More -suoratoistopalvelussa ja sarja nähdään myöhemmin myös MTV3-kanavalla. Ex-onnelliset on herättänyt kiinnostusta myös ulkomailla, ja ruotsalainen versio on jo suunnitteilla.

Vuoksenmaa on tunnettu muun muassa huippusuositusta Klikkaa mua - ja Tahdon asia -tv-sarjoista sekä 21 tapaa pilata avioliitto -elokuvasta.

Ex-onnelliset kertoo lapsiperheistä, jotka muuttavat taloyhtiöön, joka on rakennettu nimenomaan eronneiden lapsiperheiden tarpeita ajatellen.

Komediallinen draamasarja edustaa tyylilajia, josta Vuoksenmaa luultavasti parhaiten tunnetaan eli elämänmakuista ja positiivista draamaa ja huumoria perhearjesta ja ihmissuhteista.

Sarjan toisella tuotantokaudella katsojat pääsevät seuraamaan, mitä Eroasuntojen vanhoille asukkaille kuuluu. Sarjassa tutustutaan myös uusiin perheisiin. Muun muassa Miia Nuutilan, Mikko Nousiaisen, Jarkko Pajusen ja Essi Hellénin esittämät hahmot jatkavat sarjassa ja mukana nähdään myös joukko uusia hahmoja.

Ex-onnelliset on herättänyt kiinnostusta myös ulkomailla. Ruotsalainen Bob Films on ostanut sarjan ruotsinkieliset oikeudet ja suunnittelee siitä versiota Ruotsin televisiolle. Bob Films tunnetaan Suomessa sairaalasarja Sykkeen ruotsalaisesta versiosta Syrrorna.

Sarjan maailman oikeudet on myyty saksalaiselle ZDF Enterprises -yhtölle, joka ryhtyy myymään sarjaa ja sen remake-oikeuksia ulkomaille.

Lue myös:

    Uusimmat