Mainos

Johanna Pakonen avautuu keikkojen vähäisyydestä: "Tämä on nyt tosi pahasti jämähtänyt"

1:00:00

Tangokuningatar Johanna Pakonen avautuu Cafe Lanzarote -podcastissa uransa jämähtäneen pahasti paikoilleen.

VIDEO: Musiikkialan isoimmat vaikuttajat keskustelevat siitä, kuka tekee tulevaisuuden tähdet?

Vuoden 2002 tangokuningatar Johanna Pakonen kertoo toimittaja Lauri Saarilehdon  Cafe Lanzaroten haastattelussa iskelmäuransa jääneen pahasti paikoilleen.

– Tämä on nyt tosi pahasti jämähtänyt. On ollut pari vuotta. Minä olen todella surullinen siitä, että minulla on ollut niin hirveän hyvä ura omasta mielestä, nainen kertoo haastattelussa.

Hän kertoo viettäneensä hiljattain 20 vuotistaiteilijajuhlaa, mutta tämä ei näkynyt mitenkään keikoissa. Keikkavuosi on ollut uran hiljaisin.

– Olen varmasti hoitanut kaikki hommat mitä on annettu ja mieluummin vielä vähän enemmänkin. Mutta se minun takana oleva koneisto on ollut väärä. Minulla on hyviä biisintekijöitä ja hyviä biisejä, mutta jokuhan siinä mättää, että niitä ei saada sitten sinne oikeisiin paikkoihin, nainen miettii.

Samat naamat kaikkialla

Taiteilija avautuu suoraan musiikkiteollisuuden isoista ongelmista. Hänen mielestä nykyään musiikkimaailma pyörii samojen nuorten nimien ympärillä eikä musiikkigenrejen ja artistien vaihtelevuus näy enää televisio-ohjelmissa tai radiokanavilla.

– Siellä on aika järjestäen kaikki samat nuoret taitelijat. Minusta on pitkään tuntunut, että nyt kun kaikki radioiden soittolistatkin on vallattu niiden samojen taiteilijoiden toimesta, niin jos et sitten ole ehkä kahdella niistä isoimmista levy-yhtiöistä mitä Suomessa on, niin ei sinua näy eikä kuulu missään. Se on jotenkin todella sääli, Pakonen avautuu.

Naisen mielestä tähdet kulutetaan nopeasti loppuun, mikä näkyy artistien tarvitsemilla keikkatauoilla.

– En muista olenko oikeastaan ikinä kuullut iskelmägenressä, että joku jää yhtäkkiä pitkälle tauolle. Minusta tuntuu, että nämä nuoret taiteilijat jäävät tosi nopeasti tauolle ja heillä on tällaisia levyntekotaukoja pari vuotta, iskelmätähti kertoo.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja