Jo kaksi riskiraskautta kokenut Anniina, 31, tuli kolmannen kerran raskaaksi ehkäisystä huolimatta – keskoslapsi syntyi keskellä koronakriisiä

Jo kaksi riskiraskautta kokenut Anniina, 31, tuli kolmannen kerran raskaaksi ehkäisystä huolimatta - keskoslapsi syntyi keskellä koronakriisiä 7:34
Videolla Anniina kertoo Otson syntymästä, komplikaatioista ja kurkistetaan hänen perhe-elämäänsä kolmen pikkupojan kanssa.

Anniinan perheeseen mahtuu kaksi elämänmyönteistä keskostarinaa, kivikoista ja karikoista huolimatta.

Anniina Parkkisenniemellä, 31, oli takanaan jo kaksi riskiraskautta. Kun ehkäisystä huolimatta raskaustesti näytti yllättäen kolmatta kertaa positiivista, alkoi huoli ja pelko siitä, selviäisikö kolmas lapsi koskaan elävänä äidin syliin asti.

Anniina tietää nyt, millaista on keskosvauvan vanhemman arki. Myös hän itse on syntynyt keskosena raskausviikolla 30 painaen vain 700 grammaa. 31 vuoden aikana maailma on mennyt huimasti eteenpäin, sillä aikoinaan Anniinan omat vanhemmat jäivät huolen kanssa pitkälti yksin ja ilman tukea.

Nykyisin keskosen vanhemmille löytyy tukea niin sairaalasta, vertaistukiryhmiä, kuin myös keskoperheiden Kevyt Ry:n kautta.

Anniinan ja hänen perheensä arkea voi seurata Instagramissa.

Videolla Anniina kertoo koskettavan synnytystarinansa, jota varjostivat monet riskit.

Lue myös:

    Uusimmat