Jill Biden, 70, häikäisee Voguen kannessa – paljastaa ihmettelevänsä yhtä asiaa ihmisten käyttäytymisessä

5:50
Joe Biden ylensi naistenpäivänä kaksi naiskenraalia neljän tähden kenraaleiksi

Jill Biden tunnetaan näyttävästä tyylistään. 

Yhdysvaltain ensimmäinen nainen Jill Biden, 70, poseeraa tuoreimman Vogue-lehden kannessa. Kuvassa Jillin yllä syvänsininen leninki, jonka yksityiskohtina on upeita kesäisiä kukkia.

Haastattelussa Jill avaa tyyliään ja ihmettelee ihmisten reaktiota erääseen seikkaan. Jill hieman kainostelee ensin tyylistään puhumista, mutta avautuu sitten:

– On jokseenkin yllättävää, kuinka paljon kommentteja tulee siitä, miten pukeudun ja miten laitan hiukseni, hän toteaa Vogue-lehdelle.

Yksi asia häntä hämmensi erityisesti, nimittäin ihmisten reaktio hänen sukkahousuihinsa. Hänet nähtiin huhtikuun alussa poistumassa Andrew Airin ilmavoimien tukikohdasta pukeutuneena kokomustiin, mekkoon, jakkuun, näyttäviin korkokenkiin, sekä pitsikuvioisiin sukkahousuihin.

Osa Twitter-kansasta ylisti hänen tyyliään, osa puolestaan kritisoi.

 – On hämmästyttävää, kuinka paljon ihmiset kiinnittävät huomiota kaikkiin pieniin yksityiskohtiin. Ne eivät olleet verkkosukkahousut, ne eivät olleet pitsiä, vaan ne olivat sievät sukkahousut.

Jill ei käytä stylistin palveluja, vaan suunnittelee itse tyylinsä. Erityisesti hän suosii nuorten, nousevien ja monipuolisten suunnittelijoiden luomuksia.

– Mielestäni tämä on tärkeää. Pitää yrittää nostaa muita ihmisiä. Tykkään valita monipuolisen suunnittelijaryhmän joukosta.

– Kun suunnittelin virkaanastujaisasuani, se oli yksi kriteereistäni.

Ensimmäisen naisen tarkkaan valittu tyyli heijasti Voguen mukaan uutta aikakautta, kun Donald Trumpin hallinto päättyi ja presidentti Joe Biden astui virkaan.

Hän pukeutui merensiniseen jakkuun, sekä sävysävyyn olevaan satiinileninkiin. Tarkkaan mietittyyn asukokonaisuuteen oli valittu myös samaa väriä olevat satiinihansikkaat sekä kasvomaski. Mekon pääntie oli koristeltu Swarovskin helmillä ja kristalleilla. Jalassaan Jillillä oli Jimmy Choon korkokengät.

 –Sininen väri valittiin, koska se osoittaa luottamusta, itsevarmuutta ja vakautta, lehdistötiedotteessa todettiin.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja