Jethro Rostedtin epäonninen venedilemma sai onnellisen lopun – nyt uutta luksuspaattia koristaa menneisyydestä tuttu nimi

1:49
Hjallis Harkimo ja Jethro Rostedt astelivat Linnan juhlien jatkoille yhdessä

Jethro Rostedtin ensimmäinen vene upposi toissa kesänä veden alle. 

Julkkiskiinteistönvälittäjä ja viihteen monitoimimies Jethro Rostedt venedilemma on saanut viimein onnellisen lopun, kun hänen uusi luksusveneensä sai vihdoin nimen sen kylkeen.

Rostedtin ensimmäinen vene,  XO Cruiser -merkkinen luksusvene upposi yllättäen Turun edustalla  toissa vuoden elokuussa. Vene oli yli 300 000 euron arvoinen. Rostedt haastoi veneen valmistajan oikeuteen. Asia ratkottiin käräjäoikeudessa ja hän sai lopulta uuden veneen valmistajalta viime kesänä. 

– Lisäksi sain 220 lonkeroa ja uudet patjat, Rostedt muistelee nyt MTV Uutisille. 

Rostedt kertoo, että uusi vene on nimetty edeltäjänsä mukaan. Ensimmäisen veneen nimi oli Yolo, uuden veneen nimi on Yolo 2.0.

– Vene on toiminut hyvin. 

Rostedt onkin kruisaillut kesän aikana pitkin Turun vesistöä hulppealla veneellään. Yksin hänen ei ole tarvinnut kuitenkaan veneillä, sillä hänen sanojensa mukaan paatti on ollut kokoajan täysi. 

– Tälläkin hetkellä ollaan täällä Turun vierasvenesatamassa. Haluan toivottaa kaikille veneilijöille oikein hyvää kesää, Rostedt toteaa puhelimeen merituulen puhaltaessa sen kaiuttimeen. 

Rostedt julkaisi veneestään kuvan Instagram-tililleen


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja