Jestas sentään, mitkä rinnat! – Näin 66-vuotias hurmaa nuoria miehiä

Eläkeläinen ja leskeksi jäänyt Joan Lloyd sai kauan odotetulla muutoksella viehättävyytensä takaisin. Nyt hän tapailee itseään 38 vuotta nuorempaa "toyboyta".

Pohjoiswalesilainen eläkeläinen Joan Lloyd sai vuosi sitten viimein sellaiset rinnat, joita hän on toivonut. Muodonmuutos palautti hänen itsetuntonsa, ja nyt 66-vuotias povipommi on käynyt treffeillä 24–50-vuotiaiden miesten kanssa.

Isoisoäiti ja entinen malli Joan unelmoi implanteista siitä lähtien, kun hän huomasi rintojensa rupsahtaneen imettämisen ja vanhenemisen myötä. Hänen miehensä kuitenkin sairastui, ja puolisosta huolehtiminen oli Joanin tärkein tehtävä viimeisen 15 vuoden ajan.

Nuorena Joan teki mallintöitä, ja hän on aina huolehtinut vartalostaan. Hän on pysynyt vuosien varrella hoikkana, mutta imetettyään neljää lastaan hänen rintansa menettivät kiinteytensä.

Lähes 50 vuoden liitto päättyi muutama vuosi sitten miehen kuolemaan. Joan päätti, että nyt on aika alkaa toteuttaa omia haaveita, ja niinpä hän tilasi itselleen rintojen suurennusleikkauksen. Kuppikokoa muutettiin A:sta F:ään.

Leikkaus nieli kaikki Joanin säästöt. Hän kuitenkin sanoo, että operaatio oli joka sentin arvoinen. Vanhempien ihmisten ei tarvitse hänen mukaansa istua kotona eikä elää kuin vanhatpiiat. Elämä on tehty elettäväksi.

Joan uskoo, että edesmennyt mies olisi halunnut hänen jatkavan elämäänsä. Naisella onkin nyt seurustelukumppaninaan 38 vuotta itseään nuorempi "toyboy".

Lähde: www.dailypost.co.uk

Kuva: Colourbox.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja