Wau, nuoret miehet ihailevat upeaa viisikymppistä Annaa – katso kuvat!

Viime vuoden Miss Plastic -finalisti Anna Vuorinen kertoo joutuneensa kilpailussa ikärasismin kohteeksi.

Viisikymppinen Anna Vuorinen sanoo, että Suomessa ei osata suhtautua aikuiseen kauneuteen.

– Olin kilpailun parhaimmistoa, mutta sitä ei arvosteta Suomessa. Kohtasin sellaista asennetta, että mitä tuon ikäinen täällä tekee?

Vuorinen kertoo huomanneensa heti kilpailuissa, ettei hänellä ollut mitään mahdollisuutta kolmen parhaan joukkoon.

– Hiuksiani ei laittanut kukaan, ja minut meikattiin viimeisenä, juuri ennen lavalle menoa.

Nuoret miehet ovat suuria faneja

Vuorinen on elättänyt itseään muun muassa eroottisena tanssijana.

– Kun olin Miss Plastic -kilpailuissa ja oikea ikäni tuli ilmi, niin moni asiakkaani jäi pois koska olen vanha. Mitä sen on väliä? Vuorinen ihmettelee.

Ikä poiki kuitenkin myös uutta asiakaskuntaa.

– Kyllä se näyttää niin olevan, että nuoret pojat tykkäävät vanhemmista naisista. Vanhojen miesasiakkaiden tilalle alkoi tulla nuorempia poikia, jotka tykkäsivät siitä, että olen makean näköinen ja tässä kunnossa.

Vuorinen painottaa, että vanhemmallakin iällä voi olla kaunis.

– Suomessa on hirveää ikärasismia. Katsotaan, että kaikki yli 20-vuotiaat ovat vanhoja. Vaikka eihän iällä ole mitään väliä, jos näyttää hyvältä ja pitää itsensä kunnossa. Vanhojen miesten pitäisi olla iloisia siitä, että nainen voi näyttää hyvältä 50-vuotiaana.

Ei roikkumahaa vyön päälle!

Vuorinen on pitänyt itsestään hyvää huolta terveillä elämäntavoilla. Nainen ei ole nauttinut alkoholia kolmeen vuoteen eikä ole eläissään tupakoinut. Miss Plastic- kilpailuihin valmistautumiseen Vuorinen haki viimeistelyä Ladyslimistä Vaasasta. Ladyslimissä kuntoilu tapahtuu +30-asteisessa kopissa, jolloin lämpö lisää hyvän olon tunnetta ja suorituksen tehoa.

Pelkästään kuumaa koppia nainen ei voi kuitenkaan kiitellä hyvästä kunnostaan. Hän on treenannut vartaloaan myös kovalla työllä.

– Täytyy tehdä duunia ja katsoa, mitä suuhunsa laittaa. Olen aina yrittänyt pitää huolta siitä, ettei maha roikkuisi vyön päällä, Vuorinen opastaa.

Elämän käännekohdassa

Anna kertoo olevansa juuri nyt elämänsä käännekohdassa.

– En tiedä mihin suuntaan seuraavaksi lähden. Vaihtoehdot ovat liukuminen enemmän erotiikka-alalle, tai että lähden kokonaan pois alalta.

Anna Vuorinen kertoo julkaisevansa kesällä kirjan, joka kertoo erotiikka-alasta ja vuoden 2010 Miss Plastic -kilpailun käänteistä.

Studio55.fi/Siiri L'Ecuyer

Lue myös:

    Uusimmat