70-vuotias nainen näyttää nelikymppiseltä – Lue hänen salaisuutensa ja katso kuvat

Annette Larkins syö vain kypsentämätöntä vegaaniruokaa ja juo sadevettä. Siinäkö salaisuus siihen, että tämä seitsemänkymppinen näyttää edelleen 40-vuotiaalta? Naisesta kertoi odditycentral.com.

Floridalainen Annette Larkins ei ole kuin kuka tahansa 70-vuotias. Ihmiset luulevat häntä jatkuvasti hänen samanikäisen aviomiehensä tyttäreksi.

Syyn Annetten nelikymppiseen ulkonäköön väitetään piilevän hänen ruokavaliossaan. Vielä 1960-luvulla Annette söi kuin kuka tahansa meistä – lihaa kului, kuten lihatehtailijan vaimolta voi odottaakin. Mutta 27 vuotta sitten Annette halusi aloittaa terveellisemmän elämäntyylin.

Päätöksen myötä Annette alkoi syödä vain kypsentämätöntä vegaaniruokaa. Hänen ateriansa koostuvat luomuvihanneksista, hedelmistä, siemenistä ja pähkinöistä. Kaikki ruoka kasvaa omassa puutarhassa, jota Annette kutsuu nuoruuden lähteekseen. Juomaksi hän nauttii itse kerättyä sadevettä.

Larkinsin aviomiestä kaduttaa, ettei hän valinnut aikoinaan samanlaista elämäntapaa. Siinä, missä mies kärsii nyt diabeteksesta ja korkeasta verenpaineesta, näyttää paljon vanhemmalta ja käyttää reseptilääkkeitä päivittäin, Annette ei tarvitse edes aspiriinia.

Täysin varmasti emme kuitenkaan voi koskaan saada tietää, onko Annetten upea ulkonäkö ja terveys todella kasvisten, raakaruokavalion, sadeveden vai sittenkin geenien ansiota.

Lähde: Odditycentral.com

Kuvat: Colourbox.com

Lue myös:

    Uusimmat