58-vuotias supermalli pesee yhä nuorempansa − katso upeat kuvat!

Yhdysvaltalaismalli Christie Brinkley on ehtinyt koristaa pitkän uransa aikana yli 500 aikakauslehden kantta. Kaunotar näyttää lähes 60-vuotiaana huomattavasti ikäistään nuoremmalta.

Vau, mikä leidi! Näin huokaisi sivustaseuraaja jos toinenkin, kun huippumalli Christie Brinkley saapui viime huhtikuussa Good Morning America -ohjelman vieraaksi.

Tuolloin 57-vuotias kaunotar keimaili pilke silmäkulmassa kuvaajille studion ulkopuolella Times Squarella New Yorkissa. Piukka punainen mekko paljasti auliisti huippumallin timmin kropan muodot. Uskomattoman hyvin säilynyt Brinkley näytti lähes puolet ikäistään nuoremmalta.

Huippumallia varoiteltiin uran alussa

Brinkleyn ura otti tulta alleen 1970-luvulla, kun hän poseerasi Sports Illustrated -lehden uimapukunumeroissa. Yhdysvaltalainen urheilulehti on tunnettu erityisesti naisten uimapukuja esittelevistä erikoisnumeroistaan.

Nuorta aloittelevaa mallia varoiteltiin tuolloin, että hänen uransa olisi ohi 30 ikävuoteen mennessä. Ei tarvitse kuin vilkaista nyt 58-vuotiasta naista todetakseen, että ennustus meni pahasti pieleen.

Brinkley tunnetaan mallinuransa ohella myös sittemmin päättyneestä avioliitostaan muusikko Billy Joelin kanssa.

Lähde: www.dailymail.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat