Jessie J paljasteli ronskisti reisiään – katso kuvat

Laulaja Jessie J valitsi ylleen hyvin paljastavan mekon, jonka hurjat halkiot eivät jättäneet paljoa mielikuvituksen varaan. Raateliko leopardi laulajan mekon?

Erikoisiin kokohousupukuihin mieltynyt brittilaulaja Jessie J, 24, on vienyt tyylitajunsa naisellisempaan suuntaan – ehkäpä liiaksikin.

Ranskassa pidettyyn amfAR's Cinema Against AIDS -gaalaan saapunut laulajatar oli valinnut ylleen kauniin tummanpunaisen leopardiprintein koristellun mekon. Laulajan hiukset ja meikki olivat hurjan kauniit ja naiselliset. Varsin tyylikkääksi tai juhlalliseksi asuvalinnaksi ei Jessie J:n valitsemaa mekkoa voisi kuitenkaan sanoa: mekossa oli kaksi hurjan korkeaa halkiota, jotka lähentelivät Jessie J:n lantion korkeutta paljastaen surutta naisen reidet kauttaaltaan. Lisäksi mekon erikoinen leikkaus paljasti osan naisen rintakehästä. Rintansa laulaja oli peittänyt kultaisin tarroin.

Halkiosta itselleen tavaramerkin tehnyt Angelina Jolie on selvästi saanut kanssasisarensa innostumaan säärien vilauttamisesta. Näyttääkin siltä, että halkiot nousevat koko ajan korkeammalle ja korkeammalle tähtien keskuudessa.


AVA

Lähde ja kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja