Jesse Kaikuranta poseeraa paidattomana kuvassa – teki elämäntapamuutoksen: "Tiedostan, että tämä ei tule olemaan helppoa"

Jesse Kaikuranta on ollut kolme kuukautta juomatta alkoholia.

Laulaja Jesse Kaikuranta julkaisi Instagram-tilillään peilin kautta otetun selfie-kuvan, jossa paljastaa olleensa kolme kuukautta ilman alkoholia. Kaikuranta kertoo kuvan yhteydessä, ettei hän ole koskaan tykännyt, millaiseksi alkoholi hänet tekee ja mitä se hänessä aiheuttaa.

– Mun suhde alkoholiin on nuoresta asti ollu aika erikoinen ja oon yrittänyt korjata rikkinäisyyttäni ja pelkojani alkoholilla. Oon käynyt läpi kausia, kun oon juonu vähemmän ja kausia kun oon juonu tosi paljon enemmän. Mä en sano, että en koskaan enää tuu juomaan tippaakaan, mutta ainakin nyt just tällä hetkellä se tuntuu hyvältä ratkaisulta.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.

Kolmen kuukauden alkoholittomuus on tuonut vain hyvää Kaikurannan elämään.

– Jo pelkästään kolmen kuukauden aikana mun mielenlaatu on parantunut huomattavasti ja tietynlainen sumu on väistynyt mun päässä. Tiedostan, että tää ei oo eikä tuu olemaan helppoo, mutta oon valmis katsomaan mihin tää tie vie. Päivä kerrallaan, Kaikuranta päättää kirjoituksen.

Kaikuranta on saanut someseuraajiltaan tukea päätökselleen.

– Mahtavaa Jesse! Mä koin juovana niin, että olin koko ajan oman elämäni sivuosassa. Juominen vaikutti jollain tavalla kaikkeen; käytökseen, persoonaan, päätöksiin ja valintoihin. Clear mind, real feelings.

– Oon ylpeä susta. elämä on kivaa ilman alkoholiakin ja miten ihanaa on, kun ei ole krapulaa. ehtii tekemään vaikka mitä!

Jesse Kaikuranta tuli tutuksi suomalaisille The Voice of Finland -ohjelmasta vuonna 2012.

Lue myös:

    Uusimmat