Jeremy Renner juoksee ensi kertaa 10 kuukauteen vakavan onnettomuuden jälkeen

Näyttelijä Jeremy Renner joutui vakavaan lumenaurausonnettomuuteen 1. tammikuuta. 

Näyttelijä Jeremy Renner joutui vakavaan lumenaurausonnettomuuteen 1. tammikuuta, jossa hän sai tylpän rintakehän vamman ja muita vammoja. Hän jäi niin kutsutun lumikissan, eli Pistenbully-lumiauran alle. Onnettomuuspäivänä Renner yritti auttaa veljenpoikaansa pois lumesta lähellä kotiaan Lake Tahoella.

Nyt kuukausien toipumisen jälkeen Renner jakoi Instagramiin 15. marraskuuta videon, jossa hän juoksee ylös ja alas ajotiellä. Rennerin mukaan vastaavanlainen juoksuyritys on ensimmäinen. 

– Tänään on 10 kuukautta siitä, kun toipuminen alkoi. Ensimmäinen yritys tähän toimintaan, etenkin jyrkässä luokassa, ja se tuotti ilon, toiveikkuuden ja kiitollisuuden kyyneleitä kaikesta perheeni ja ystävieni tuesta. Minä jatkan eteenpäin monista syistä, mutta sinä olet polttoaineeni, Renner kirjoitti videon yhteyteen.

Voit katsoa videon klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Renner on aiemmin kertonut, että hän on saanut lukemattomia erilaisia hoitoja onnettomuuden jälkeen, kuten fysioterapiaa, peptidi-injektioita ja punaista valoa, eli ir-terapiaa.

– Mutta suurin terapiani on ollut mieleni ja tahtoni olla täällä ja ponnistella toipuakseni ja olla parempi. Ole poikkeuksellinen, koen, että on velvollisuuteni tehdä niin. Ei tuhlata elämääni säästettynä, vaan antaakseni takaisin perheelleni, ystävilleni ja kaikille teille, jotka olette antaneet minulle voiman kestää. Kiitän teitä kaikkia, Renner kertoi tuolloin. 

Renner on tunnettu parhaiten Hawkeyen roolistaan Marvel-elokuvissa.

Hänellä on 9-vuotias tytär Ava Berlin ex-vaimonsa Sonni Pachecon kanssa.

Lähde: Variety

Lue myös:

    Uusimmat