Jenniferin koti pursuaa dramatiikkaa - katso kuvat!

Muhkeita muotoja, vahvoja värejä ja jännittäviä vastakohtia. Näyttelijä Jennifer Aniston hallitsee draaman elkeet myös sisustuksessa.

Architectural Digest -lehden haastattelema Jennifer Aniston kertoo rakastaneensa juuri myyntiin tulleen kotinsa sisustamista, joka oli hänen yhteisprojektinsa julkkissuunnittelija Stephen Shadleyn kanssa.

– Sisustussuunnittelu on kuin elokuvan tekeminen. Kun olet valmis, haluat vain jakaa sen ihmisten kanssa ja toivoa, että he nauttivat siitä, hän kertoo Architectural Digest -lehden haastattelussa.

Voimakas koti on muhkea ja täynnä vahvoja värejä. Raskaita ja keveitä materiaaleja yhdistellään surutta, ja erilaisilla pinnoilla sekä valolla leikittely luo mielenkiintoisia yksityiskohtia huoneisiin.

Vaikka näyttelijä on panostanut asuntoonsa suunnitteluun yli kaksi ja puoli vuotta, hän kertoo PEOPLE-lehden haastattelussa haluavansa siirtyä eteenpäin. Siksi hän haluaa nyt myydä kotinsa, jonka hintapyyntö on uskomattomat 42 miljoonaa dollaria.

Uusi asunto on New York Daily Newsin mukaan löytynyt Frendit-sarjan tapahtumien keskipisteestä, New Yorkin West Villagesta. Miljoona-asunnossa on muun muassa neljä makuuhuonetta kylpyhuoneineen, kolme parveketta ja kaksi patiota, sekä upea näköala Manhattanille.

Kuvat: Getty Images

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja