Jennifer Lawrence käänsi katseet tyylikkäässä haalarissa punaisella matolla

SBIFF Outstanding Performance of the Year -gaalassa nähtiin oiva osoitus onnistuneesta poikamaisesta asusta naisellisen tähden yllä, kun näyttelijä Jennifer Lawrence asteli punaiselle matolle sininen trendihaalari yllään.

Tyttömäinen näyttelijätär Jennifer Lawrence, 22, näytti lauantaina esimerkkiä siinä, kuinka punaisella matolla voi näyttäytyä myös housuissa äärimmäisen tyylikkäänä.

Viime aikoina maailmalla on nähty näyttävien iltapukujen rinnalla. Onnistuneet asukokonaisuudet ovat viimeistäänkin todistaneet sen, että punaisella matolla katseita voi kääntää myös housuissa.

Lawrence oli sonnustautunut trendikkääseen tummansiniseen haalariin, joka korosti näyttävästi hänen kapeaa uumaansa. Lawrencen upea vartalo pääsi oikeuksiinsa rohkean asuvalinnan ansiosta.

Näyttelijättären asu oli myös osoitus siitä, kuinka hallitussa asukokonaisuudessa decolteenkin voi paljastaa pelkäämättä turhaan asumokia. Yhdistettynä tyylikkääseen asukokonaisuuteen avarakaan pääntie ei kiinnitä ei-toivottua huomiota.

Lawrence oli jättänyt hiuksensa rennosti auki täydentäessään asukokonaisuuttaan, eikä ollut tavanomaiseen tyyliin valinnut asunsa seuraksi liutaa asusteita. Tämä kiinnittikin katseita entisestään Lawrencen persoonalliseen asuun.

Lue myös:

AVA/Heli Kuitunen

Kuvat: Splash News/Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja