Jenkkien tunnetuimmat povet - katso kuvat!

Näiden leidien rintavarustusta moni nainen kadehtii. Katso kuvat naisista, jotka ovat fyysisillä ominaisuuksillaan tehneet Amerikkaa tunnetuksi.

Uhkeat muodot ja valtavat rinnat ovat itsestäänselvyys näille DD-kuppikoon kaunottarille. Pienemmät rinnat ovat olleet vain väliaikainen ratkaisu muun muassa Pamela Andersonille. Suuria silikonirintoja ovat kannattaneet esimerkiksi entiset aviomiehet. Tuskin muidenkaan silmissä nämä povet aivan hirveiltä näyttävät.

Playboyn ja Baywatch-sarjan kautta suureen suosioon noussut Pamela Anderson on tunnettu suurista rinnoistaan. Muutama vuosi sitten hän kyllästyi valtavan kokoiseen poveensa ja pienensi kuppikokoaan. Naiselle tuli kuitenkin nopeasti ikävä entisiä supernaisellisia mittojaan, joten hän otatti silikonit uudelleen. Nyt hänen etumuksensa on kokoa tupla-D.

Anna Nicole-Smith esitteli aina rohkeasti sulojaan joka tilanteessa. Hän on myös yrittänyt vilautella poveaan monesti julkisissa tilaisuuksissa. 90-luvulla Playboyssa poseerannut uhkea nainen halusi olla seuraava Marilyn Monroe. Tähti kuoli vuonna 2007. Samalla kuopattiin myös yhdet Hollywoodin isoimmista rinnoista.

Carmen Electra on kertonut katuvansa silikonien ottamista.Pamela Andersonin tavoin Baywatch-tv-sarjasta tunnetuksi tullut tähti ikävöi luonnollisia B-kupin rintojaan, joihin oli tyytyväinen ennen leikkausta. DD-kuppikokoon päätynyt nainen olisi halunnut pienentää rintavarustustaan. Kaunottaren entinen aviomies Dave Navarro ei ollut pienien rintojen ystävä. Hän olisi halunnut Carmenin suurentavan poveaan vielä suuremmaksi.

Dolly Parton omaa upean äänensä lisäksi isot rinnat. Pikkuruinen vyötärön ympärys korostaa povea entisestään. Vuonna 2008 tähti joutui siirtämään USA-kiertueensa aloituspäivää. Syynä olivat hirveät selkäkivut, jotka hänen valtavat rintansa olivat aiheuttaneet.

Marilyn Monroe​n D-kupin rinnat kiinnostavat miehiä vieläkin ympäri maailman. Hän on ollut insipraationa monille nykypäivän povipommeille. Vuonna 1962 kuollut näyttelijä, laulaja ja malli kiinnosti myös presidentti John F. Kennedyä. Tähden rintakehästä otettu röntgenkuva myytiin juuri huutokaupassa 45 000 dollarilla.

Näyttelijä Lynda Carter tuli tunnetuksi Wonder Woman -tv-sarjasta 70-luvulla. Vähäpukeinen tv-hahmo sai miehet hullaantumaan. Sarjan aikana hän sai paljon fanikirjeitä miehiltä, joissa hehkutettiin tähden upeaa ulkomuotoa.

MTV3/Helmi

Lähde: ocweekly.com

Kuvat: WireImage/Gettyimages

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja