Jättiyllätys! William ja Catherine nappasivat Harryn ja Meghanin menestyksekkään somegurun

6:37
Harry ja Meghan ovat virallisesti karanneet hovista – kuninkaallisasiantuntija kertoo, miltä heidän tulevaisuutensa todella näyttää

Sussexin herttuaparin ennätyksiä rikkoneen sometilin takana ollut mies on siirtynyt Williamin ja Catherinen palvelukseen, uutisoi People.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin Sussex royal -tili rikkoi keväällä 2019 ennätyksiä Instagramissa, kun herttuapari keräsi alle kuudessa tunnissa yli miljoona seuraajaa.

Päävastuu herttuaparin digitaalisesta viestinnästä oli 27-vuotiaalla David Watkinsilla. Harry ja Meghan jättivät hovin taakseen, mutta Watkins pysyy jatkossakin kuninkaallisten palveluksessa, vaikka pariskunta jätti samoihin aikoihin jäähyväiset myös 11 miljoonalle Instagram-seuraajalleen.

People-lehti nimittäin uutisoi, että prinssi William ja herttuatar Catherine nappasivat somegurun palvelukseensa sen jälkeen, kun Sussexin herttuaparin toimisto Lontoossa sulkeutui lopullisesti maalis-huhtikuun taitteessa.

Lehden mukaan Watkins kertoo LinkedIn-profiilissaan vastaavansa nykyisin Cambridgen herttuaparin digitaalisesta viestinnästä ja sosiaalisesta mediasta.

Myös Cambridgen herttuaparin Kensington royal -tilillä on 11,5 miljoonaa seuraaja.

Watkins ei ole Peoplen mukaan ainoa Harryn ja Meghanin työntekijä, joka on jäänyt muiden kuninkaallisten palvelukseen. Lehti kertoo, että niin ikään herttuaparin viestintätiimiin kuulunut Sara Latham työskentelee nykyisin kuningatar Elisabetin toimistossa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja