Jättiyllätys! Renny Harlin ohjaa Luokkakokous 3 -elokuvan

Renny Harlin ohjaa Luokkakokous 3 -elokuvan.

Luokkakokous-elokuvat saavat jatkoa! Tulevan Luokkakokous 3 -elokuvan ohjaajaksi on kiinnitetty Renny Harlin. Elokuva perustuu edeltäjiensä lailla tanskalaiseen Klassefesten-elokuvasarjaan. Sen tuottavat Markus Selin ja Jukka Helle.

Luokkakokous 3 on Markus Selinin ja Renny Harlinin ensimmäinen yhteistyö sitten Jäätävä polte -elokuvan.

– Rakastan elokuvan tekoa. Olen ollut sanoinkuvaamattoman onnekas siinä, että olen saanut omistaa sille koko elämäni ja ohjata 22 elokuvaa Hollywoodissa, Kiinassa ja ympäri maailman. Ainoa asia jota rakastan vielä enemmän, on kotimaani Suomi. Ajatus kahden rakkauteni yhdistämisestä on kytenyt mielessäni 35 vuotta, Harlin kuvailee tiedotteessa. 

– Koska aikataulussani oli juuri nyt tilaa ja oikea mahdollisuus aukeni edessäni, vastaus oli päivänselvä. Kotimaisen komedian teko rakkaassa kesä-Suomessa on minun palkintoni itselleni vuosikymmenistä tien päällä.

Elokuvaa tähdittävät edellisten elokuvien lailla Sami Hedberg, Aku Hirviniemi ja Jaajo Linnonmaa. Teattereihin elokuva tulee Suomessa vuonna 2021. Luokkakokous 3 on Solar Filmsin tuotantoa ja sen levittää Nordisk Film.


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.