"Tähtitieteellinen summa" – urheilun superpari teki jättimäisen miljoonatilin luksusasunnosta yksityisellä saarella

Tennissuuruus Caroline Wozniacki ja hänen miehensä, entinen NBA-koripalloilija David Lee, ovat myyneet kattohuoneistonsa 37 miljoonalla dollarilla eli noin 35 miljoonalla eurolla, The Real Deal uutisoi.

Tanskalainen Wozniacki ja yhdysvaltalainen Lee myivät The Real Dealin mukaan Floridan Fisher Islandilla sijaitsevan kattohuoneiston "salaiselle ostajalle" 30. toukokuuta. 

Urheilun superpari teki ison tilin, sillä heidän johtamansa yritys oli ostanut luksusasunnon 18,7 miljoonalla dollarilla eli noin 17,5 miljoonalla eurolla vuonna 2021. 37 miljoonan dollarin myyntihinta oli lähes kaksinkertainen.

– Tähtitieteellinen summa, tanskalainen Ekstrabladet ja norjalainen Dagbladet esimerkiksi luonnehtivat.

Asunnossa on 650 neliömetriä ja sen kerrotaan sisältävän viisi makuuhuonetta sekä viisi kylpyhuonetta.

Wozniacki ja Lee ovat ostaneet ja myyneet muitakin asuntoja Fisher Islandilla. Vuonna 2021 he myivät asunnon samassa paikkaa 16,3 miljoonalla dollarilla (15,2 miljoonalla eurolla).

Ylelliselle yksityiselle saarelle Fisher Islandille pääsee vain veneellä, lautalla tai helikopterilla.

Maailmanhuiput

Tennisuraansa edelleen jatkava Wozniacki on entinen naisten maailmanlistan ykköspelaaja. Hän on voittanut grand slam -turnauksista Australian avoimet vuonna 2018.

Entinen huippukoripalloilija Lee voitti NBA-mestaruuden Golden State Warriorsissa vuonna 2015. Hän pääsi kahdesti NBA:n tähdistöotteluun.

Wozniacki ja Lee menivät naimisiin vuonna 2019. 

Lue myös:

    Uusimmat