"Jätän tämän rikkinäisen kehon täysin sydämin" – mies julkaisi viimeisen viestinsä sydäntä särkevän kuvan kera

Lokakuun 2018 lopussa Ian Davis sanoi jäähyväiset kirjeellä, joka on koskettanut tuhansia.

Video: Surevakin saa nauraa – joskus kuolema voi olla jopa helpotus.

Lokakuun 2018 lopussa Ian Davis sanoi jäähyväiset. Mies kirjoitti Facebookiin jäähyväiskirjeen, joka on inspiroinut tuhansia, kertoo News.com.au.

"Tämä kuva, joka otettiin eilen, on viimeinen hetkemme yhdessä..."

– Tänään sanon hyvästi, Ian kirjoitti.

– Kiitos teille kaikille tuesta, rakkaudesta ja myötätunnosta taisteluni vuosien varrella. Tämä on ollut melkoinen matka. Jätän tämän rikkinäisen kehon täysin sydämin. Olkaa kilttejä, kertokaa pojalleni, että rakastan häntä ja olen niin ylpeä ollessani hänen isänsä. Tämä kuva, joka otettiin eilen, on viimeinen hetkemme yhdessä.

Ian menehtyi, kun hänen elämäänsä ylläpitävät koneet sammutettiin.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Sai ALS-diagnoosin vuonna 2014

Australialainen Ian, 40, sai ALS-diagnoosin vuonna 2014. Tauti tunnetaan myös lyhenteellä MND.

ALS on etenevä tauti, joka rappeuttaa lihasten toimintaa ohjaavia liikehermosoluja. Sitä ei voi parantaa. Useimmat elävät 3–5 vuotta diagnoosin saatuaan.

Ian perusti vuonna 2014 säätiön taudin tutkimiseksi ja toivoi, että tiedon levittäminen ja varojen keruu jatkuvat myös hänen poismenonsa jälkeen.

Keräsi 40 miljoonaa tutkimukseen

Ianin visiota on kiitelty tautitietoisuuden lisäämisessä. Miehen aloittama FightMND-kampanja tautia vastaan keräsi neljässä vuodessa yli 40 miljoonaa dollaria.

– Sen jälkeen, kun säätiö perustettiin Ianin oman diagnoosin jälkeen, hänen väsymätön työnsä, intohimonsa ja sitoutumisensa sen taistelun eteen, että hoito löytyisi, on vaikuttanut ja inspiroinut MND-taudin koskettamia ihmisiä ympäri maalman, FightMND-kampanjan puheenjohtaja Bill Guest totesi.

Lähde: Facebook, Yahoo.comNews.com.au

Lue myös:

    Uusimmat