Viimeiset jäähyväiset: sydäntä särkevässä kuvassa teinityttö halaa poikaystäväänsä ennen kuin tämän hengityslaitteet sammutetaan

Onko surulle tilaa? 6:32

15-vuotias Stephanie jakoi Facebookissa koskettavan kuvan itsestään ja poikaystävästään Blakesta, ennen kuin tämän elintoimintoja tukevat laitteet sammutettiin. Kohtalokkaan uimareissun seurauksena Blake sai parantumattoman aivovaurion, ja omaiset antoivat luvan sammuttaa hengityslaitteet.

Yllä olevalla videolla kerrotaan nyky-yhteiskunnan asenteesta suruun.

Englannin Tywynissa sattui viime viikon tiistaina traaginen onnettomuus, kun 16-vuotias Blake Ward joutui kahden sisaruksensa kanssa merihätään.

Teini-ikäiset nuoret olivat ilmeisesti menneet uimaan hakeakseen viilennystä piinaavaan helteeseen. 

Pelastusviranomaiset saivat noukittua teinit vedestä, ja Blake kuljetettiin ilmateitse Alder Heyn lastensairaalaan Liverpooliin.

Kahden muun nuoren tilasta ei lehdistöllä ole tietoa.

Parantumaton aivovaurio

Muutamaa päivää myöhemmin Blaken omaisille kerrottiin, että pojan aivot olivat vaurioituneet niin pahasti, ettei niille olisi enää mitään tehtävissä. 

Murtuneet läheiset päättivät antaa luvan sammuttaa Blaken elintoimintoja tukevat laitteet.

Blake menehtyi saman viikon lauantaina.

Tyttöystävän koskettava julkaisu

Viimeisten jäähyväisten suru tallentui kuvaan, jossa Blaken tyttöystävä Stephanie Ray halaa sairaalasängyssä makaavaa kultaansa viimeisen kerran, ennen kuin laitteet kytkettiin pois päältä. 

15-vuotias Stephanie jakoi tunteikkaan kuvan Facebookissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tänään oli elämäni vaikein päivä, enkä pysty koskaan unohtamaan sitä, Stephanie kirjoittaa.

Tytön mukaan Blake välitti muista ja olisi tehnyt toisten puolesta mitä vain.

Kuoli perheensä ympäröimänä

Stephanie kertoo julkaisussa, että heidän suhteensa oli ja tulee aina olemaan erityinen. Hän kertoo pysyneensä pojan vierellä koko ajan.

– Blake ei kuitenkaan kärsinyt kivuista, ja hän kuoli perheensä ympäröimänä. Tulemme kaipaamaan häntä aina. En koskaan unohda sinua, Blake.

Lue myös:

    Uusimmat