Jasmin Voutilainen kommentoi sairauslomaansa Salkkareista: "Olen elänyt haastavimpia aikoja ikinä elämässäni"

Jasmin Voutilainen sekoitetaan usein roolihahmoonsa Aino Kaukovaaraan 1:19
Jasmin Voutilainen kertoi viime vuonna MTV Uutisille, että hänet sekoitetaan usein roolihahmoonsa Aino Kaukovaaraan.

Jasmin Voutilainen joutui jäämään helmikuussa pidemmälle sairauslomalle.

MTV Uutiset kertoi aikaisemmin, että muun muassa Kotikatu- ja Uusi päivä -televisio-ohjelmista tuttu näyttelijä Laura Allonen sijaistaa Salkkarit-tähti Jasmin Voutilaista Aino Kaukovaaran roolissa muutaman viikon ajan. Syy sijaistamiselle oli Voutilaisen sairausloma.

Nyttemmin jo kuvauksiin palannut Voutilainen kommentoi asiaa myöhään torstai-iltana Instagramin Tarinat-osiossa.

– Kuten aiemmin täällä kerroin, olen kärsinyt niin fyysisistä kuin psyykkisistä terveysongelmista erityisesti viimeisen vuoden aikana. Olen elänyt haastavimpia aikoja ikinä elämässäni, näyttelijä pohjustaa.

Voutilainen kertoo, että joutui jättäytymään helmikuussa pidemmälle sairauslomalle.

– Se oli mulle tosi raskasta. Rakastan mun työtä, ja joka päivä poissa töistä teki mulle tosi pahan mielen, kaiken sen muun lisäksi, mitä jouduin käymään läpi.

Voutilainen toteaa tekstissään, että terveys oli kuitenkin pakko laittaa etusijalle, ja että hän on päässyt nyt jo hiljalleen palaamaan takaisin sarjan kuvauksiin.

– Tulen kertomaan tästä lisää sitten, kun olen itse siihen valmis. Toivottavasti tästäkin huolimatta odotatte vielä minun paluutani ruutuun. Sijainen oli pelastus tässä erittäin hankalassa tilanteessa, hän toteaa.

Näyttelijä kertoo oppineensa viimeisen vuoden aikana entistä vahvemmin, ettei varsinkaan terveys, saati muutkaan asiat elämässä ole itsestäänselvyyksiä.

– Mutta näinä hankalina aikoina kiitollisuus arjen pienistäkin asioista on noussut tosi isoon osaan jokapäiväistä elämääni. Tällä hetkellä haluan vielä miettiä, että mitä sanon, miten sanon ja mitä kaikkea haluan julkisesti avata. Kyseessä on kuitenkin niin henkilökohtainen asia.

Nainen kehottaa seuraajiaan nauttimaan elämästä ja kertoo olevansa kiitollinen siitä, että on saanut palata jälleen takaisin Salkkarit-perheeseen tekemään työtä, josta todella nauttii.

– Nyt kaikki alkaa olla pikkuhiljaa paremmin, ja elämän peruspilarit alkavat olla taas kunnossa. Loppuun haluan vielä sanoa, että mä uskon, että kaikella on aina tarkoitus.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat