Laura Allonen sijaistaa Salkkarit-tähti Jasmin Voutilaista Aino Kaukovaaran roolissa: "Päätin, että teen omalla tavallani, ettei tule liikaa painetta"

Jasmin Voutilaista sijaistava Laura Allonen kertoo, mikä Aino Kaukovaaran roolissa on ollut haastavinta. 6:33
Jasmin Voutilaista sijaistava Laura Allonen kertoo, mikä Aino Kaukovaaran roolissa on ollut haastavinta.

Laura Allonen sijaistaa Jasmin Voutilaista Aino Kaukovaaran roolissa.

Huhtikuun loppupuolella Salatuissa elämissä vietettiin Sallan ja Karin häitä, joiden kunniaksi sarjan studiolla järjestettiin erikoispressi. Pressiin osallistui muun muassa lukuisia Salatut elämät -tähtiä.

Yksi pressiin osallistuneista näyttelijöistä oli Laura Allonen, joka ei ole ainakaan toistaiseksi näkynyt suosikkisarjassa. Asiaan on kuitenkin piakkoin tulossa muutos. Allonen nimittäin työskenteli Jasmin Voutilaisen sairausloman ajan Aino Kaukovaaran roolissa. Voutilainen kertoo, että kulunut vuosi on ollut terveydellisesti erittäin haastava, mutta nyt hän iloitsee, että on päässyt takaisin kuvauksiin.

– Oli helpottavaa, että äkillisestä sairastumisestani huolimatta tuotantoon löytyi nopeasti hyvä sijainen ja pystyin täysin keskittymään paranemiseen, Jasmin kertoo.

Allonen on tuttu muun muassa Ylen Kotikatu- ja Uusi päivä -televisiosarjoista, ja onpa hän näkynyt myös C Moren alkuperäissarja Rantabaarissakin. Edellä mainittujen lisäksi Allosella on vahva teatteritausta.

Allonen kuvasi MTV Uutisille Salkkareiden työryhmän ottaneen hänet avosylin vastaan.

– Kaikki ovat hirveän avuliaita ja tuttavallisia, helppo tulla toimeen. Juttelemme kaikkea muutakin kuin työjuttuja. On ollut semmoinen (tunne), että ihan kuin olisin ollut täällä pidempäänkin, hän kertoi.

Allosella oli selkeä näkemys siihen, miten hän hyppää tekemään hahmoa, jota joku toinen on esittänyt jo pitkään.

– Päätin, etten rupea liikaa kopioimaan sitä, miten Jasmin on näytellyt Ainoa, vaan teen omalla tavallani, ettei tule liikaa painetta, hän sanoi.

Näyttelijä kertoi kuitenkin toivovansa, että on onnistunut säilyttämään Ainon perusolemuksen samanlaisena, kuin se on Voutilaisen esittämänä ollut.

Laura Allonen oli mukana Salkkarit-Sallan ja -Karin hääpressissä. Tällainen meno siellä oli!

Näin Karin ja Sallan häät sujuivat – katso Salkkareiden hääpressi 10:10

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat