Järven rannalta löytyi ruusu sekä kirje, jossa oli yksi pyyntö – "surullisin ja kaunein asia, jonka olen koskaan lukenut"

9:56

Britanniassa rannalle jätetyn ruusun taustalla oli koskettava tarina, joka sai monien Twitter-kommentoijien silmät kyyneliin.

Katso yllä olevalta videolta keskustelua rakkaudesta. Onko se tunnetta vai tiedettä?

Kun Bishop Vesey’s Grammar School Rowing Club -soutukerhon jäsenet tulivat Birminghamissa paikallisen järven rantaan, he huomasivat lähelle jätetyn mysteerisen kirjeen ja yhden punaisen ruusun.

Syy rannalle jätetyille esineille löytyi nopeasti lukemalla.

Anonyymi kirjoittaja pyysi ruusun ohessa olleessa kirjeessä löytäjää heittämään ruusun järveen tämän edesmenneen puolison muiston kunniaksi. Kirjoittaja itse ei nimittäin kyennyt siihen.

– Voisiko joku heittää tämän järveen puolestani, kiitos. Minun edesmenneen mieheni tuhkat ovat järvessä ja en pääse enää rantaan pyörätuolillani + portit ovat lukossa – minun täytyy ajaa takaisin pohjoiseen tänä iltana. Kiitos, kirjeessä luki.

Kirjoittajan pyyntö toteutettiin

Soutukerhon jäsenet julkaisivat kuvan kirjeestä Twitter-tilillään sekä kirjoittajan toteutuneesta toiveesta: punainen ruusu oli heitetty järveen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tämä lappu oli jätetty portille veden äärelle tänään iltapäivällä. Nimeä eikä numeroa ei oltu jätetty, mutta kuka sitten oletkin, voit olla varma, että ruususi on paikallaan järven keskellä, soutukerho kirjoittaa.

"Kiitos teille tämän henkilön auttamisesta"

Viime viikon torstaina julkaistu twiitti on kerännyt jo yli 166 000 tykkäystä ja 48 500 kommenttia. Kommentoijat ympäri maailmaa ovat kiitelleet soutajia ystävällisestä teosta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– En ole varma, miksi tämä sai minut itkemään, mutta kiitos teille tämän henkilön auttamisesta, eräs kirjoitti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Usko ihmiskuntaan – palautettu, toinen kommentoi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tämä on surullisin ja kaunein asia, jonka olen koskaan lukenut, kolmas twiittasi.

Lähteet: Twitter, Independent

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja