Jari-Matti Latvalalta päivitys Rovanperän rajusta tilanteesta: "Jokainen mestari tekee ainakin yhden virheen"

Kalle Rovanperä ja Jonne Halttunen selvisivät Belgian MM-rallin avauspäivän ulosajostaan pelkillä kalustovaurioilla.

MAINOS

Koko MM-rallikausi C Moressa!

Uuden-Seelannin ralli 29.9.-2.10.

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Rovanperä menetti autonsa hallinnan perjantain toisella erikoiskokeella. Toyota pyöri katon kautta ympäri ja meni keskeytyskuntoon, mutta tallipomo Jari-Matti Latvalan mukaan kuljettajakaksikko selvisivät ilman naarmuja.

– He ovat täysin kunnossa, ja se on pääasia. Okei, törmäys keulaan oli aika iso ja sitten pyöriminen ympäri, mutta pyöriminen ei ole paha juttu, puuhun tai kiveen törmääminen olisi pahinta, Latvala kertoi.

Ylivoimaisesti MM-sarjaa johtavalle Rovanperälle virhe oli varsin harvinainen tällä kaudella. Tätä halusi myös Latvala painottaa.

– Kalle on ajanut tällä kaudella kahdeksan rallia. Kahdeksan täydellistä, todella hyvää tulosta. Okei, Monte (Carlo) oli alusta vähän vaikea, mutta hän sai sieltäkin hyvän tuloksen.

– Joka vuosi jokainen mestari tekee vähintään yhden virheen. Et voi ajaa ilman virheitä koko kautta. Sitä on tapahtunut (Sebastien) Ogierille ja (Sebastien) Loebille, Latvala kommentoi.

Mitä Toyota haluaa vielä Belgian MM-rallilta Rovanperän osalta? Siitä Latvala puhuu alla olevalla videolla (englanniksi).

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja