Janni Hussi ja Joel Harkimo poseeraavat tyylikkäässä yhteiskuvassa – suurimman huomion vie Hussin sääret: "Pikkusen ottaneet osumaa"

8:14
Janni Hussi ja Joel Harkimo rakastuivat ensi silmäyksellä – haaveissa on myös perhe

Janni Hussi ja Joel Harkimo ovat seurustelleet vuodesta 2018.

Radiojuontaja Janni Hussi ja Joel Harkimo ovat viettäneet normaalia enemmän aikaa kotonaan koronapandemian vuoksi viimeisen vuoden ajan, niin kuin myös monet muut pariskunnat.

Hussi ja Harkimo päättivät pääsiäisen aikaa järjestää treffi-illan ja sen vuoksi pukeutuivat juhlavaatteisiin. Hussi julkaisi Instagram-tilillään yhteiskuvan Harkimon kanssa, kun molemmilla on tyylikkäät vaatteet päällään.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.

– Ollaan oltu kotosalla yli vuoden päivät enemmän tai vähemmän verskoissa. Verkkarit on best, mutta välillä harmittaa että kaapeissa lojuu ihan tyhjän panttina erilaisia juhlakolttuja. Nyt päätettiin että laitetaan pääsiäisen kunniaksi pöytä koreeks ja parempaa Seppälää päälle. Oli oikeestaan ihan hauskaa ”pukeutua” ihan vaan olohuonetta ja partsia varten, Hussi kirjoittaa kuvansa yhteyteen.

Someseuraajat kiinnittivät huomion erityisesti Hussin sääriin.

– Ootko kontannut ennen vaatteiden kokeilua. Ps en lukenut muiden kommentteja ja tarkoitukseni ei ole pahoittaa sinun mieltä.

– Jannin sääret sopii hyvin tähän lookkiin. Pikkusen ottaneet osumaa, mutta ei se haittaa. Hyvää kevättä sinne.

– Missä oot kontannut?

Hussi ja Harkimo vahvistivat seurustelevansa lokakuussa 2018. Hussi kertoi vuoden 2020 alussa Sulamispiste-podcastissa sitä, miten heidän suhteensa alkoi.

– Syy siihen, että me ollaan tavattu tönöttää itseasiassa mun vasemmalla puolella ja läähättää, nimittäin Harri-koira on toiminut amorina tässä, Hussi kertoi podcastissa helmikuussa.

Hussi vitsaili keskustelussa käyttäneensä Harri-koiraansa sinkkuaikoinaan miessyöttinä julkaisemalla lemmikistään mahdollisimman paljon suloisia kuvia.

– Sähän sitten tähän syöttiin tartuit, jäit koukkuun niin sanotusti, Hussi jatkoi.

Pariskunta muutti yhteen kesällä vuonna 2019.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja