Joel Harkimo viettää syntymäpäiväänsä – vuoden nuoremmalta Janni Hussilta kuitti puolison ikääntymisestä: Iski pöytään hauskan vertauksen

8:14
Janni Hussi ja Joel Harkimo rakastuivat ensi silmäyksellä – haaveissa on myös perhe

Janni Hussi onnitteli Instagramissa 31 vuotta täyttänyttä avopuolisoaan Joel Harkimoa hauskalla viinivertauksella.

Parhaillaan MasterChef VIP -ohjelmassa kisaava Joel Harkimo vietti syntymäpäiväänsä perjantaina 5. maaliskuuta. Poliitikkona ja yrittäjänä tunnettu Harkimo täytti 31 vuotta.

Avopuoliso Janni Hussi julkaisi perjantaina Instagram-tilillään onnittelut Harkimolle. Hussi on itse syntynyt vuonna 1991, eli ikäero puolisoon ei ole suuri, mutta Hussi ei silti malttanut olla kuittailematta siitä.

– Paljon onnea rakas pösilö! Vaikka käyt vauhdilla kohti neljääkymppiä, niin nou hätä, sähän oot kuin viini! Eikä mikään kyykkyversio, vaan pieteetillä kypsytetty amarone, Hussi aloitti onnittelupäivityksensä, jonka yhteydessä hän julkaisi hauskoja kuvia puolisostaan sekä yhteiskuvia pariskunnasta.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

Hussi perustelee myös puolisolleen valitsemaansa viinivertaustaan Alkon verkkosivuilta löydetyn kuvauksen kera. Hussi kirjoittaa muun muassa, ettei amarone säikähdä muutaman vuoden lepäämistä vaikka vaatehuoneen alahyllylläkään, kunhan pullo on vaakatasossa ja ympäristö on pimeä, tasalämpöinen ja tärinätön.

– Onnea Jolle 31 vuotta! Terveisin parikymppinen, 29-vuotias Hussi lopettaa.

Harkimo ja Hussi ovat pitäneet yhtä vuodesta 2018 lähtien. Hussi kiitteli joulun alla MTV Uutisten haastattelussa puolisoaan siitä, että tämä on tukena aina, jos tilanne uhkaa lähteä laukalle kiireisessä elämässä.

– Jolle on minun tukipilarini. Välillä kun meinaa itse ruveta kriiseilemään jostain asiasta tai käymään ylikierroksilla, hän tosi hienosti vetäisee kierrokset alas.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja