Itse petinsä petaavasta orvosta koirasta tuli nettihitti – Videolla ihmisiä kannustetaan adoptoimaan lemmikki

Lemmikkien adoptointikeskus opettaa eläimille temppuja, jotta ne löytäisivät nopeammin uuden kodin. Nettihitiksi noussut pitbull Rush löysi itselleen uuden kodin suloisen sängynpetaamisvideon siivittämänä.

Hellyyttävä video pitbull -rotuisesta Rush-koirasta petaamassa omaa sänkyään nousi nettihitiksi – ja johti Rushin adoptoimiseen uuteen kotiin.

– Perhe oli nähnyt videon, tulivat katsomaan Rushia ja rakastuvai siihen, Nora Vondrell Ketteringin lemmikkien adoptointikeskuksesta Ohiosta sanoi ABC Newsille.

– Amerikan pitbullista liikkuu paljon negatiivisia ennakkokäsityksiä. Mietimme, että jos pystyisimme korostamaan Rushin suloisimpia puolia, auttaisimme ihmisiä näkemään sen parhaat puolet rotuleiman takaa.

Vondrell kertoi, että adoptointikeskuksen henkilökunta alkoi opettaa pennuille temppuja, jotta ne houkuttelisivat enemmän. Rushilla oli tapana pedata sänkynsä joka päivä. Koiran toimet kuvattiin ja video julkaistiin sosiaalisessa mediassa.

Jos kuva ei näy, katso se täältä

Muutamassa viikossa Rushin videota oli katsottu jo yli puoli miljoonaa kertaa.

– Haluamme vain sanoa, että maailmassa on satoja tuhansia kodittomia eläimiä. Jos olet hankkimassa lemmikkiä, käy paikallisella adoptointikeskuksellasi. Siellä saattaa olla juuri se eläin, jolle sinä voit tarjota rakkautta ja kodin loppuiäksi, Vondrell sanoo.

– Maailmassa on paljon yhtä ihania lemmikkejä kuin Rush.

Lähde: ABC News

Lue myös:

    Uusimmat