Iskelmätähti kadotti vihkisormuksensa – löytäjä vaati huimaa summaa

Meiju Suvas on laihtunut niin rivakassa tahdissa, että vihkisormuskin putosi sormesta.

Hurjasti hoikistunut Meiju Suvas nauttii täysin siemauksin mökkielämästä ja työntäytteisestä keikkakesästä.

– Laihduttaminen on tosin ollut hieman haasteellista, sillä tanssilavoilla on tarjolla vain käristemakkaroita tai leipää. Yhtään en tiedä, kuinka monta kiloa olen pudottanut, mutta ainakin sormeni ovat laihtuneet. Nimittäin vihkisormukseni putosi nimettömästä ja katosi, laulaja naurahtaa.

Meiju Suvaksen 4000 euroa maksanut vihkisormus teki aikamoisen retken ennen kuin palautui takaisin omistajalleen.

– Olin perheeni kanssa mökillä ja päätimme lähteä ostamaan kodinkoneliikkeestä laturia. Tavallisesti en pidä kesämökillä sormusta sormessani, sillä teen siellä niin paljon kaikenlaisia suttuisia töitä, pesen mattoja tai kuokin maata, mutta jostain syystä vihkisormus oli sormessani. Vasta myöhemmin huomasin kadottaneeni sen. En löytänyt vihkisormustani mistään.

Yllättäen Meiju sai puhelun tuntemattomalta naiselta, joka kertoi löytäneensä vihkisormuksen kodinkoneliikkeen piha-alueelta. Ja koska sormukseen oli kaiverrettu Meiju ja Jon, niin sen perusteella nainen oli ajatellut sen tarkoittavan julkisuudesta tunnettua laulajaa.

Nainen etsi Meiju Suvaksen yhteystiedot netistä.

– Olin tosi iloinen soittajalle ja tarjosin hänelle 50 euroa löytöpalkkiota, mutta nainen halusi enemmän. Hän oli käynyt etukäteen arvioimassa sormuksen ja sanoi, ettei 50 euroa riitä, vaan hänen pitää saada ostohinnasta ainakin 10 prosenttia. Lopulta summaksi sovittiin 300 euroa. Olin vähän hämmentynyt kuulemastani.

Meijun ystävä Siiri kävi hakemassa naiselta vihkisormuksen rahojen kera.

– Nainen oli heti Siirin nähtyään sanonut, missä rahat? Siiri maksoi ja sai vihkisormuksen. Minulle ei olisi tullut mieleenikään viedä löytämääni esinettä ensin arvioitavaksi ja vasta sen jälkeen vaatia suurta summaa. Nainen oli lähdössä prinsessaristeilylle Tallinaan ja sen jälkeen mökilleen, joten hän ei ollut mikään köyhä ihminen, laulaja toteaa MTV3.fille.

(MTV3–KIKKA ISOVIITA)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja