Iskelmä: Frederik ei ole varma, kuinka monta lasta hänellä on avioliiton ulkopuolella

Frederik kertoi radiokanava Iskelmän haastattelussa, ettei tiedä, montako lasta hänellä on avioliiton ulkopuolella. 71-vuotias laulaja kertoo maksaneensa elatusapua useammastakin lapsesta.

Frederikin mukaan lyhyiden suhteiden määrä on hänellekin hämärän peitossa ja tästä syystä myös jälkeläisten todellista määrää on vaikea arvioida.

– Minulla on ollut rakkaita, eroottisia suhteita viehättävien naisten kanssa. Ei voi tietää, jos on käynyt vahinko. Minulle ei ole kerrottu kaikkea. Muutamille naisille olen maksanut elatusmaksuja. Jos joudut DNA-testiin ja todetaan, että lapsi on sinun, niin hoidat velvollisuutesi, Frederik kommentoi Iskelmän haastattelussa.

Myös Lauri Tähkän on huhuttu olevan yksi Frederikin lehtolapsista.

– Asiaa minun ja Tähkän välillä spekuloitiin pitkälle, ja juoru pyöri toimittajien sisäpiirissä. Moni on ollut sitä mieltä, että muistutimme toisiamme ulkonäöllisestikin. Hyvinhän Lauri Tähkä voisi olla poikani. Suhtaudun häneen täydellä kunnioituksella. En tiedä, kuka Tähkän äiti on, niin on hieman vaikea sanoa, mikä on totuus. En siltikään usko, että olisimme isä ja poika, vaikka mahdollistahan se on.

Lue myös:

    Uusimmat