Isäpuolen käsittämätön toiminta koitui vauvan kuolemaksi – mies otti tyttöystävänsä lapsen mukaan töihin ja jätti tytön yksin autoon

Yhdysvalloissa texasilaismies on saamassa murhasyytteen 10 kuukautta vanhan vauvan kuolemaan johtaneesta tapahtumasarjasta, uutisoi muun muassa NBC News.

Tragedia käynnityi, kun 27-vuotias Trevor Marquis Rowe kävi noutamassa naisystävänsä tyttövauvan mukaansa töihin. Mies ei ole lapsen biologinen isä, mutta pariskunta asui yhteisessä asunnossa.

Rowe kertoi poliisille sulloneensa lapsen repun sisälle ja jättäneensä repun auton etuosaan. Mies kertoi myös käyneensä tarkistamassa säännöllisesti lapsen vointia. Kerran lapsi oli päässyt luikertelemaan pois repun sisältä ja Rowe oli laittanut tytön takaisin reppuun.

Ruokatauon aikana Rowe huomasi vauvan itkeneen hieman ja siirsi lapsen takapenkin avattavan kolon kautta takakontin puolelle.

Saapuessaan myöhemmin jälleen katsomaan lapsen vointia, mies huomasi, ettei vauva enää hengittänyt ja hälytti apua. Poliisin mukaan lapsi ehti olla yksin autossa viisi tuntia.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja