Isänsä tytär – tällainen on luksuselämää viettävä Ivanka Trump

Jos on bisnesvainuun katsominen, Trumpin perheessä omena ei ole pudonnut kauas puusta.

Liikemies Donald Trump julistettiin aiemmin tällä viikolla Yhdysvaltain presidentinvaalien voittajaksi. Trumpin tytär, 35-vuotias Ivanka Trump, eli tiiviisti mukana isänsä vaalikampanjassa

Ivanka Trump syntyi lokakuussa 1981. Hänen äitinsä on Donald Trumpin ensimmäinen vaimo Ivana Trump.

Ivanka Trump työskentelee esimiestehtävissä Trump Organizationin kehitys- ja yritysostojen osastoilla. Hänellä on myös omaa nimeään kantavat ylelliset koru- ja vaatemallistot.

Trump esiintyy julkisuudessa ennen kaikkea ahkerana yrittäjänä. Hän lisää usein Instagram-kuviinsa aihetunnisteen #womanwhowork, eli naiset, jotka tekevät töitä.

Trump on kuitenkin todennut lukuisissa haastatteluissa, että hänelle elämässä tärkeimmät asiat ovat hänen aviomiehensä Jared Kushner ja parin kolme alle kouluikäistä lasta, Arabella, Joseph ja syksyllä syntynyt Theodore.

Ivanka on usein puolustellut isänsä sanomisia mediassa ja hänen kerrotaan olevan yksi harvoista ihmisistä, jolla on vaikutusvaltaa Donald Trumpin mielipiteisiin.

Toisin kuin tulisieluinen ja rääväsuinen isänsä, Ivanka esiintyy julkisuudessa poikkeuksetta tyynenä ja erittäin kohteliaana.

– Hän on isäni. Rakastan häntä ja annan hänelle tukeni poikkeuksetta. Olen aina hänen apunaan, kun tarve niin vaatii, Ivanka totesi Town and Country -sivuston haastattelussa vaalikampanjan aikaan.

Trump ei ole ottanut julkisuudessa kantaa isänsä kärkkäisiin mielipiteisiin esimerkiksi maahanmuutosta tai tämän naisia halventaneista kommenteista.

– Ihmiset kysyvät minulta usein, olenko koskaan eri mieltä asioista isäni kanssa. Mielestäni olisi hieman outoa, jos en olisi.

– Samalla tavalla voisi tehdä listan hänen sanomisistaan, jotka ovat olleet epäimartelevia miehille. Mielestäni hän on sukupuolten suhteen hyvin neutraali. Hän sanoo, mitä ajattelee ja mielestäni se on erittäin virkistävää, Trump kuittaa. 

Lue myös:

    Uusimmat