Isac Elliotin tupakoinnista nousi kohu – laulaja myöntää: "Se oli tarkoituskin"

Isac Elliot kertoo totuuden kohutun kuvan takaa 0:43
Isac Elliot osti tupakka-askin kuvaushetkeä varten. Laulajan mukaan hän osasi aavistaa, että tupakonnista syntyisi kohu.

Laulaja pitää tupakointia todellisuudessa ällöttävänä. 

Laulaja Isac Elliot aiheutti faneissaan hiljattain närää, kun hän lisäsi Instagramiin kuvan, jossa tupakoi.

Kuvauslokaationa julkaisulla on upeat puitteet Eiffel-tornin välittömässä läheisyydessä. Laulajan mukaan kuvan tarkoitus oli herättää kohua. Lisäksi hänen mukaansa tupakka sopi kuvan tyyliin. 

– Se oli tarkoituskin, että siitä nousisi kohu. Tykkään leikkiä tuollaisilla asioilla, tiedän että noin yleensä käy, laulaja myöntää Fox-kanavan Robin - täydellinen ilta -ohjelman kuvauksissa MTV Uutisille.

Kansainvälistä uraa luova laulaja nauttii myös erityisesti matkustamisesta. Suosikkilokaatioksi onkin valikoitunut Ranska ja Pariisi.

– Tykkään Pariisista todella paljon. Ehkä se johtuu siitä, että tulee niin pienestä ja turvallisesta maasta. Jenkit tuntuvat vieläkin liian isolta mestalta. Siellä ei ole niin turvallinen olo kuin täällä Euroopassa. Siksi Pariisi on suuri kaupunki, mutta siinä on kuitenkin pientä Suomi-tuntumaa. Pidän myös Tokiosta todella paljon. Haluaisin lähteä sinne uudestaan.

Katso videolta laulajan koko näkemys tupakointiin liittyvästä kohusta!

Lue myös:

    Uusimmat