Laulaja Isac Elliot suoritti armeijan – julkaisi liudan otoksia: "Opin arvostamaan elämän pienimpiäkin iloja"

Poppari Isac Elliot murtautuu ulos teini-idolin muotista 5:44
Miten korona on vaikuttanut Isac Elliotin musiikkiuraan ja mitä mies aikoo seuraavaksi? Katso haastattelu!

Laulajatähti Isac Elliot suoritti asepalveluksen.

Laulaja Isac Elliot kertoo Instagramissa suorittaneensa asepalveluksen. Elliot julkaisi seuraajilleen liudan kuvia, jossa mies poseeraa armeijavarusteet yllään.

– Tänään päättyi minun intti. Vaikka välillä olikin nihkeää, olin palveluksessa aika iloinen. Elämä armeijassa on todella simppeliä ja kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti. Opin arvostamaan elämän pienimpiäkin iloja. Matkalla sain myös hyviä ystäviä, jotka varmasti jäävät siviilielämässä läheisiksi, mies kirjoittaa,

Laulajan seuraajat kommentoivat julkaisua.

– Olen ylpeä sinusta, henkilö kommentoi.

– Hienoa työtä, toinen ylistää.

Elliot alkoi tehdä uraa artistina vain 12-vuotiaana. Ensimmäisen kerran hänen musiikkiaan kuultiin joulukuussa 2012 ensi-iltansa saaneessa Ella ja kaverit -elokuvassa. Esikoissingle New Way Home julkaistiin pari kuukautta myöhemmin, helmikuussa 2013.

Elliot kertoi tammikuussa MTV Uutisille tehneensä kansainvälisen sopimuksen, jonka avulla hän pyrkii musiikkimaailman huipulle.

– Nyt oltaisiin vähän kuin NHL:ssä, jos oltaisiin lätkämaailmassa. Olen nyt päässyt musiikin NHL:ään. Nyt se on minusta kiinni, että teenkö tarpeeksi hyvää musaa ja tykkääkö jengi, Elliot kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat