Isä antoi lapsen roikottaa päätään junanraiteilla – kutsui tilanteeseen puuttunutta miestä ilonpilaajaksi

7:24

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt kuva isästä, joka antaa pienen poikansa maata juna-aseman laiturilla pää laiturin reunan ulkopuolella Britanniassa. Aiheesta uutisoi brittilehti The Sun.

Miten lapsiperheen arkea jaksaa? Katso yllä oleva video!

Brittiläinen Tim Brown sai todistaa lauantaina Townbridgen asemalla karmeaa näkyä. Isä antoi pienen poikansa maata juna-aseman laiturin reunalla niin, että lapsen pää oli laiturin reunan ulkopuolella.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Brown kertoo Facebookissa, että lapsen isä, Ian Stanton, 46, oli vain kommentoinut vaarallista leikkiä sillä, ettei yksikään juna ollut tulossa.

Vaikka mies yritti perustella pojan vaaraa myös sillä, että ohi voisi ajaa tyhjiä, rahti- tai myöhässä olevia junia, ei isä tehnyt mitään.

– Sen jälkeen, kun olin puhunut vartijan kanssa ja selittänyt miehelle, että ihmiset saavat vakavia vammoja ja kuolevat tehdessään näin, sain kuulla (tältä ei niin vastuulliselta aikuiselta), että olin ilonpilaaja ja poika vain halusi katsella raiteita, Brown kirjoittaa Facebookissa.

"Todella vastuutonta"

Kuvaa on jaettu muutaman päivän sisällä jo yli 6 000 kertaa. Kommentoijat ovat tyrmänneet täysin isän toiminnan. Isän toimintaa kutsutaan muun muassa idioottimaiseksi ja vastuuttomaksi.

– Todella vastuutonta, eräs kommentoi Facebookissa.

– Uskomatonta, eikö hän välitä lapsestaan, toinen ihmettelee.

Britannian liikennepoliisi kertoo The Sunille, että heidän tarkoituksenaan on jututtaa Stantonia ja selvittää, onko tapauksessa sattunut rikosta.

Isän mukaan vaaraa ei ollut

Isä kommentoi brittilehti The Sunille hänen poikansa olevan utelias lapsi, joka halusi vain napata kiven tai puunpalan raiteilta. Stanton kertoo sanoneensa pojalleen, ettei raiteille meneminen olisi hyvä idea.

– Tiesin, että mies, joka otti kuvan, ei ollut iloinen, mutta se oli nopea otos – Devon oli siinä kokonaisuudessaan 30 sekuntia – ja kukaan kaikista kommentoijista ei ollut paikalla.

Isän mukaan lapsi ei ollut missään vaiheessa vaarassa.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja