IS: Satu Tuomisto kihlautui liikemiespoikaystävänsä kanssa

Viime syksynä jääkiekkoilijapoikaystävästään eronnut entinen missi on löytänyt uuden onnen.

Vuonna 2008 Miss Suomeksi kruunattu malli ja juontaja Satu Tuomisto, 30, on kihlautunut liikemiesrakkaansa kanssa, kertoo Ilta-Sanomat.

Onnellinen uutinen vahvistettiin lehdelle Tuomiston lähipiiristä.

Kihlaus tapahtui Ilta-Sanomien mukaan vain puolisen vuotta Tuomiston edellisen suhteen päättymisen jälkeen.

Viime elokuussa Tuomisto vahvisti eronneensa ex-jääkiekkoilijarakkaastaan Kimmo Pikkaraisesta.

Satu Tuomisto täytti eilen keskiviikkona 30 vuotta. Tuomisto julkaisi juhlapäivänä Instagram-tilillään kuvan, jonka yhteyteen kirjoittamassaan tekstissä hän kirjoittaa pyöreiden vuosien täyttymisestä pilke silmäkulmassa.

– Kolmikymppisenä joudun vastakkain sen tosiasian kanssa että on urheiltava, vaikka ei aina energiaa riittäisikään. On siis tehtävä kompromisseja ja keksittävä uusia tapoja liikkua, Satu kirjoittaa kuvan yhteydessä.

– Silmäshow, liikuttelen silmiä puolelta toiselle niin kauan kunnes tekee mieli räpsyttää. Varvasaerobic, venyttelen varpaita varovasti sängyssä viisi minuuttia aamuisin. Suujumppa, vedä suu hitaasti hymyyn ja pidä asennossa hetken aikaa. Mutta kyllä se niin taitaa olla että tässä ikääntymisessä on urheilua jo ihan tarpeeksi, onhan tässä soudettu jo yhden eliniän verran, Tuomisto kirjoittaa hauskasti postauksen lopussa yhteisistä vuosista ystäviään kiitellen.


Lue myös:

    Uusimmat