IS: Paula Vesala ja Samuli Edelmann eivät peitelleet tunteitaan luostarivierailullaan: ”Ihastuneen oloisia”

Seiska uutisoi eilen torstaina, että Suomen kaksi valovoimaisinta tähteä ovat löytäneet yhteisen sävelen. Ilta-Sanomien lukija todisti Samuli Edelmannin ja Paula Vesalan hellää hetkeä Valamon luostarin sisäpihalla.

VIDEO: Samuli Edelmann avoimena isänsä kuolemasta

Seiska uutisoi eilen torstaina 5. heinäkuuta Paula Vesalan, 36, ja Samuli Edelmannin, 49, romanssista. Lehti bongasi kaksikon läheisissä tunnelmissa Helsingin Punavuoressa. Edelmann ja Vesala vaihtoivat hellän suudelman keskellä kirkasta päivää ja lehden mukaan he viettivät yönsä samassa osoitteessa Edelmannin luona.

Huhut parin romanssista käynnistyivät jo juhannuksena. Ilta-Sanomien lukija kertoo nähneensä Edelmannin ja Vesalan juhannussunnuntaina Valamon luostarin sisäpihalla.

Lukijan mukaan pari halaili ja olivat lähekkäin estottomasti, vaikka paikalla oli runsaasti muitakin luostarikävijöitä.

– Se oli sellaista naureskelua, ja he olivat ihastuneen oloisia, lukija kertoo.

– Eivät he sitä mitenkään peitelleet. Minun mielestäni näki selvästi, etteivät he ole ystäviä. Puhuin siitä sen jälkeen tuttavillenikin, että tässä on selkeästi jotain, hän arvioi.

Sekä Vesalalla että Edelmannilla on takanaan pitkät avioliitot. Vesala erosi muusikko Lauri Ylösestä syksyllä 2012 yli 12 vuotta kestäneen suhteen jälkeen. Samuli Edelmann ja Laura Tuomarila hakivat avioeroa yhdessä tänä keväänä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja