Mainos

IS: Kahden lapsen äiti katosi epäselvissä olosuhteissa liki 5 vuotta sitten – KRP pyytää nyt vihjeitä Siwan ikkunassa

Keskusrikospoliisi (Krp) pyytää Siwan ikkunaan laittamallaan ilmoituksella ja muilla paperisilla ilmoituksilla havaintoja katoamistapauksesta, joka on liki viisi vuotta vanha, kertoo Ilta-Sanomat.

Rikostutkinta siirtyi Lounais-Suomen poliisilta Krp:lle lehden mukaan hiljattain.

Turkulainen, 46-vuotias kahden lapsen äiti Minna Suominen katosi Turun Pernosta tammikuussa 2012.

Aluksi tapausta tutkittiin tavallisena katoamisena, mutta kesällä 2012 poliisi kertoi, että siihen liittyy rikos. Poliisi uskoi lehden mukaan jo tuolloin, että ruumis on teon jälkeen pakattu jätesäkkeihin ja heitetty sillalta puroon tai jokeen.

– Meillä on hyvin vahva käsitys siitä, että tapauksen taustalla on henkirikos. Ruumis on kuitenkin yhä kateissa, kertoo rikosylikomisario Heikki Topi-Hulmi Turun keskusrikospoliisista IS:lle.

Miesystäväkin kuoli pian

Poliisi uskoo joillakuilla olevan rikoksen selvittämisen kannalta tärkeää tietoa. Katoamispaikan lähelle onkin nyt levitetty paperisia ilmoituksia, joissa pyydetään soittamaan luottamukselliseen vihjenumeroon. Yksi niistä on teipattu IS:n mukaan rikospaikalta sadan metrin päässä sijaitsevan Siwan ikkunaan.

Topi-Hulmin mukaan paperitiedotteilla pyritään tekemään ihmisille selväksi, että poliisin kannattaa yhä ottaa yhteyttä, vaikka ajattelisi asiansa vähäpätöiseksi. Hän arvelee, että tiedot ovat voineet painaa jotain tietävien mieltä.

Suominen katosi poliisin mukaan miesystävänsä asunnolta, mistä on löytynyt verijälkiä ja dna:ta. Poliisilla on joitakin epäiltyjä. Topi-Hulmin mukaan miesystävä oli katoamisen aikaan paikalla asunnossa, mutta häntä ei epäillä surmaamisesta. Miesystävä kuoli luonnollisesti vain muutama päivä katoamisen jälkeen.

Asunnossa oli poliisin mukaan paikalla muitakin, IS kertoo.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.