Mainos

Instagram poisti äidin julkaiseman kuvan, koska pojalta puuttuu silmä: "Tuntuu minusta syrjinnältä"

Instagramille tämän 12-vuotiaan pojan kasvokuvan julkaiseminen oli liikaa.

Miltä tuntuisi, jos lapsesi kasvoja pidettäisiin epäsopivina nettiin? Näin kävi eräälle brittiäidille.

Harry Beswickillä on harvinainen syndrooma, jonka vuoksi häneltä puuttuu silmä, silmäkuoppaa, sierain ja korva kasvojen toiselta puolelta. Äiti Charlie Beswick pitää blogia, jossa kertoo poikansa elämästä. Hän julkaisee tästä myös kuvia sosiaalisessa mediassa.

Instagramille kuvien julkaiseminen oli kuitenkin liikaa, kertoo BBC. Kun äiti julkaisi kuvan 12-vuotiaasta Harrysta ilman tekosilmäänsä, kuva poistettiin, koska se "rikkoi ohjeita".

– Ymmärrän, että hän näyttää erilaiselta ja ihmiset eivät ehkä halua katsoa sellaista, mutta se ei ole Instagramin päätös, äiti kommentoi.

Tämän kuvan Instagram poisti. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Se, että Instagram päätti, etteivät Harryn kasvot ole soveliaat, on ällöttävää. Se tuntuu minusta syrjinnältä. Kyseessä ovat poikani kasvot, ja tunnen ylpeyttä esitellessäni häntä.

Charlie sai myöhemmin Instagramilta viestin, jossa sivusto myönsi, että kuva poistettiin virheellisesti. Kuva palautettiin sivustolle, ja Instagram lupasi varmistaa, ettei sitä enää poisteta.

Sivuston ohjeiden mukaan kuvia poistetaan, jos niissä esiintyy esimerkiksi alastomuutta, rikosten ihannointia, itsen vahingoittamista tai kiusaamista. Sivusto ei toistaiseksi ole vastannut BBC:n haastattelupyyntöön.

Lähde: Bbc.com

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.