Mainos

Iltapäiväkerhon lelut tuhoutuivat koulupalossa Nurmijärvellä – kerho pyytää nyt lelulahjoituksia: "Ihastuttavasti ihmiset ovat lähteneet mukaan"

1:47
Video: Poliisi epäilee paloja tahallaan sytytetyiksi.

Lauantaina Lepsämän koulussa Nurmijärvellä sattuneessa tulipalossa tuhouivat opetustilojen lisäksi myös yksityisen iltapäiväkerhon tarvikevarasto, jossa säilytettiin kerholaisten leluja.

Iltapäiväkerhon toimintaa järjestetään toistaiseksi koulurakennuksen muissa tiloissa. Nurmijärven kunta kannustaa verkkosivuillaan ihmisiä tekemään lahjoituksia iltapäiväkerholle. Sinne voi lahjoittaa esimerkiksi leluja, kyniä ja askartelutarvikkeita.

Lahjoituksia vastaanottaa niin ikään Nurmijärvellä toimiva Syrjälän iltapäiväkerho.

Lahjoituksia tullut jo kiitettävästi

Syrjälän iltapäiväkerhossa lelulahjoituksia vastaanottava ohjaaja Anne Haanpää kertoo, että lahjoituksista on jo ilmoitettu kiitettävästi.

– Tasaiseen tahtiin on tullut lahjoituksia. Joudumme jo rajaamaan, mitä voimme ottaa vastaan. Tämä on koko kylää koskettava tapahtuma ja ihastuttavasti ihmiset ovat lähteneet mukaan, Haanpää kiittelee.

Hänen mukaansa paikkakunnalla sattuneet tulipalot herättävät kysymyksiä paikkakunnalla lasten keskuudessa.

– Kyllähän kysymyksiä väkisinkin herää kun kaksi koulua palaa. Omat lapsenikin käyvät koulua Lepsämässä ja tiedän, että sielläkin ihmetellään asiaa.

 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja