Ilouutisia ysärifaneille – Neon 2 julkaisee uutta musiikkia ja valloittaa festarilavat

1990-luvulla suomalaiset villinnyt Neon 2 julkaisee tänään perjantaina 8. joulukuuta uuden singlen. 

Jussi Rainion ja Rami Alangon johtama Neon 2 -yhtye teki suuren läpimurtonsa vuonna 1992 ja raivasi tiensä kotimaisen musiikin suurimpien ilmiöiden joukkoon. 

Yhtye lopetti aktiivisen keikkailun vuonna 1997 ja sen jälkeen se on nähty lavoilla vain harvoin. Liki parinkymmenen vuoden tauon on katkaissut vain vuoden 2014 We Want More –tv-ohjelma sekä kesällä 2017 tunnustellen heitetyt muutamat keikat.

Nyt Neon 2 on kuitenkin valmis täysmittaiseen paluuseen.  Yhtye julkaisee uutta musiikkia ja loikkaa myös keikkalavoille. 

– Paluu tuntuu hyvältä – kaikkien näiden vuosien jälkeen nyt on oikea aika tulla takaisin. Olemme suunnitelleet tätä pitkään ja viimein olemme valmiita. Tämä kaikki into ja energia päästetään nyt taas ulos, Jussi ja Rami summaavat tuntemuksiaan uuden alun äärellä.

Neon 2 julkaisee tänään uuden singlen, joka kantaa nimeä Itseni kaltainen. Yhtyeen hitteihin lukeutuvat muun muassa Tässä talossa, Kemiaa, Polku ja Ei yksinäinen unta saa.

Kesällä 2018 Neon 2 nähdään ainakin Suomipop Festivaaleilla Jyväskylässä ja Oulussa, sekä Himoksen Iskelmä Festivaalilla, mutta tiedotteen mukaan lisäyksiä on luvassa. 

Neon 2:n Jussi ja Rami, Movetronin Päivi ja hyvin mennyt videohaastattelu 1:49

Lue myös:

    Uusimmat