Tommi Korpelan seuraava päärooli on kävelevä penis: Satiirinen lyhytelokuva ottaa kantaa dick pic -ilmiöön ja karnevalisoi sukupuolirooleja

15:45
Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastattelussa Tommi Korpela – kertoo nyt, minkälaista oli tehdä uutuuselokuvaa

Lyhytelokuva saa ensi-iltansa Tampereen elokuvajuhlilla, jotka järjestetään etänä 10.–14. maaliskuuta.

Entisessä teollisuushallissa Helsingin Vallilassa tehtiin helmikuussa 2020 epätavallista elokuvaa. Näyttelijä Tommi Korpela  odottelee pikkuruisiin uimahousuihin pukeutuneena. Hänen jalkojaan ja selkäänsä voidellaan kiiltävämmiksi.

Korpelalla on erikoinen maskeeraus. Samantyyppinen tehoste on päässään myös parillakymmenellä miesavustajalla. Heidän päälakensa muistuttavat terskoja.

–  Nyt toivotaan, että spermakanuuna toimii, sanoo käsikirjoittaja ja ohjaaja Ilja Rautsi.

Erikoistehostemies on valmistellut ämpärillisen tahnaa. Kameran linssiin on tarkoitus näyttää siltä, että Korpelan roolihahmon pää ejakuloi.

Lyhytelokuvan nimi on Night of the Living Dicks. Sonja Kuittinen esittää päähenkilöä Venlaa, joka saa haltuunsa erikoiset silmälasit. Niiden läpi paljastuu totuus maailmasta: osa miehistä on käveleviä peniksiä.

Rautsin satiirinen lyhytelokuva ottaa kantaa keskusteluun binäärisistä sukupuolirooleista ja viittaa dick pic -ilmiöön eli joidenkin miesten taipumukseen lähettää peniskuvia naisille sosiaalisessa mediassa.

Lyhytelokuva saa ensi-iltansa Tampereen elokuvajuhlilla, jotka järjestetään etänä 10.–14. maaliskuuta. Kansainvälisen ensi-iltansa se saa Amsterdamissa Imagine Film Festivalilla huhtikuussa.

Laajasta näkyvyydestä maailmalla voidaan olla varmoja, sillä Rautsin edellinen teos Helsinki Mansplaining Massacre kutsuttiin yli sadalle festivaalille. Kerttu Hakkaraisen ekspressionistisesti kuvaama uutuus on erikoistehosteineen vielä hurjempi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja