Iholla-naiset kertovat: Oudoimmat fanikohtaamiset

Iholla-sarjan naiset kertovat, millaisia hassujakin kohtaamisia heillä on ollut ohjelman fanien kanssa.

Iholla-sarja avasi kuuden tavallisen naisen elämät kaiken kansan nähtäväksi. Julkisuus oli suurimmalle osalle naisista täysin uusi asia. Marialle asia oli ainakin välillisesti tuttu muusikkoaviomiehen kautta, ja myös laulaja Heli oli joutunut asian kanssa tekemisiin jo pari vuotta sitten Euroviisuihin pyrkiessään. Muille naisille tuntemattomien tunnistamaksi joutuminen kadulla on kuitenkin tullut uutena, outonakin asiana.

Iholla-naiset kertoivat kokemuksistaan julkisuuden kanssa vieraillessaan Subin netin livevieraina. Kaikkien naisten kohdalla kasvotusten saatu palaute on ollut ainoastaan positiivista. Netissä kirjoitetuilla anonyymeillä kommenteilla kukaan ei ole viitsinyt vaivata päätään.

16-vuotias Sini kertoi saaneensa kannustavaa palautetta muun muassa koulunsa oppilaalta.

– Kukaan ei ole tullut päin naamaa haukkumaan. Kadullakin on kehuttu rohkeaksi ja tultu kyselemään, Sini kertoi.

Myös Maria kertoi saaneensa ohjelmasta kadulla muutamia rohkaisevia kommentteja, ja Facebookissa kannustavia viestejä on tulvinut sitäkin enemmän. Helin ohjelmasta saama palaute on ollut laulajan mukaan yhtä palautetta lukuun ottamatta hyvää.

– Joku mies kirjoitti mulle et onko hutsuttavaa olla niin monen miehen kanssa. Mä en tienny et on semmosta sanaa olemassa kun hutsuttava, Heli nauroi.

Saaran ja Esinin kokemuksiin sen sijaan mahtuu myös kummallisempia tarinoita.

Mitä siisti pukumies pyysi Saaralta? Entä mitä eräs tyttö ojensi Esinille?Lue lisää Iholla-naisten erikoisista fanikohtaamisista täällä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat