Iholla-Marian synnytys alkoi dramaattisesti

Subin Iholla-sarjan tähden Maria Nordinin synnytys nähdään ohjelman perjantaisessa jaksossa. Maria kertoo kokemuksestaan MTV3.fin Viihdeuutisille.

Muusikko Reino Nordin sekä hänen vaimonsa Maria Nordin ovat valottaneet perhe-elämäänsä Subilla maaliskuussa alkaneessa Iholla-ohjelmassa. Ohjelmassa Maria dokumentoi elämäänsä kuvaamalla sitä videokameralla ja ikimuistoisiin kuviin tallentui myös pariskunnan toisen lapsen syntymä.

Maria ja Reino Nordinilla on kaksivuotias Fidel-poika. Toisen lapsen, Fidelin sisaren syntymää jännitetään sarjassa, sillä lapsi on niin sanotusti perätilassa eli lapsi on syntymässä jalat tai takamus edelle. Lapsiveden tultua Maria kiidätettiin ambulanssilla synnytykseen. Nordinin ambulanssimatka sairaalaan olikin vähintään mielenkiintoinen ja jopa dramaattinen. Maria kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille kokemuksestaan.

– Ambulanssi ajoi ainakin 120 km/h ja he laittoivat heti pillit soimaan. Tuntui, että kaikki olivat paniikissa. Kolme ambulanssihenkilökunnan miestä yritti tökkiä minuun tippaletkua siinä onnistumatta. Lopulta se olin sitten minä, joka rauhoitteli henkilökuntaa, Maria naurahtaa.

"Pelkäsin leikkausta"

Aluksi lääkärissä oli sanottu luonnollisen synnytyksen onnistuvan, vaikka vauva on perätilassa. Nordinit kävivät kuitenkin vielä toisella lääkärillä tarkistamassa asian ja päätyivät lopulta keisarinleikkaukseen. Ensimmäisen lapsensa Maria synnytti luonnollisesti.

– Pelkäsin hirveästi leikkausta, mutta ei se ollutkaan niin kauheata. Sain kokea ikään kuin älyllisen synnytyksen, sillä ponnistelun sijaan leikkauksessa sitä enemmän mietti itse syntymää. Aluksi pelkäsin, että tarvitsen sen extreme-kokemuksen saadakseni samat fiilikset synnytyksestä, mutta kyllä se onnistui myös leikkauksessa. Oikeastaan luonnollinen synnytys oli kivuttomampi, sillä jälkeenpäin leikkauksen arvet olivat kipeät.

Vaikka Maria ja Reino olivat etukäteen sopineet kuvaavansa myös synnytyksen Iholla-ohjelmaan, kertoo Maria MTV3.fin Viihdeuutisille, että itse tilanteessa hän ei ollut edes huomannut Reinon kuvaavan. Perjantain Iholla-jaksossa tullaankin näkemään koskettavaa materiaalia synnytyksestä.

– Lapsen syntymä oli ihan yhtä ihmeellistä, kuin ensimmäisellä kerralla. Saimme olla kolme-neljä päivää perhehuoneessa ja se oli elämäni onnellisinta aikaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja