Ihastuitko 20 vuotta sitten tähän muoti-ilmiöön? Sinua onnisti – millennium-trendi tekee nyt paluuta

2000-luvun muoti-ilmiöt – mitä näistä jo kaipaat? 1:39
Napakorut, bolerot, pitkät metalliketjut ja minihameet! Muistatko nämä 2000-luvun muoti-ilmiöt – ja miten moneen olet itse sortunut? 

Jos rakastat millennium-muotia, tämä ilahduttanee mieltäsi: napakorut ovat tehneet comebackin!

Britney Spearsilla oli sellainen, Christina Aguileralla oli sellainen. Jos fanitit heitä 2000-luvun alussa, sinäkin luultavasti halusit sellaisen – siis naparenkaan! Nyt korutrendi tekee kuumaa paluuta, mistä kaikki eivät ole innoissaan.

– Aiommeko vain antaa historian näin toistaa itseään? InStyle-lehden Laura Pitcher ihmetteli toukokuussa 2021.

Myynti on jo kasvanut

Jo vuonna 2019 huhut napalävistyksen paluusta pääsivät otsikoihin. Vuonna 2020 Etsy-nettikauppa ilmoitti, että napakorujen myynti on kasvanut puolessa vuodessa 20 prosenttia!

Julkkisesikuviakin on jälleen tarjolla, sillä sosiaalisessa mediassa esimerkiksi laulajat Dua Lipa ja Billie Eilish on bongattu napakorujen kanssa.

Lävistäjä huomannut trendin – varoittaa innokkaita

Ainakin amerikkalaisia napakorun ottaminen jälleen kiehtoo. Some kohisee aiheesta, minkä lisäksi Brooklynissä sijaitsevan lävistysstudion perustaja Cassi Lopez-March kertoo havainneensa "suuren kasvun" kysynnässä.

Dua Lipalla on napakoru. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä

Playboy-pupu-napakorua esitellään TIkTokissa. Jos video ei näy, katso se täällä.

Käyttäjä vitsailee, ettei suinkaan aio hankkia napakorua ja näyttää sitten hankkineensa sen. Jos video ei näy, katso se täällä.   

– Napakoru on erittäin riippuvainen anatomiasta. Kyse ei ole ihmisen koosta, vaan navan mallista, Lopez-March varoittaa.

Muissakin trendin comeback on herättänyt epäilyksiä.

– Naparenkaat tekevät paluuta, mutta onko milleniaaleja tehty tähän trendiin? Grazia-lehti pohti vedoten siihen, että milleniaalit voivat jo tuntea olevansa "liian vanhoja" naparenkaisiin.

Katso myös: Monien kammoama 2000-luvun alun trendi, vaatteiden alta näkyvät stringit, tekee myös comebackia! Juttu jatkuu videon jälkeen.

2000-luvun alun"kammotrendi"tekee nyt comebackia 0:42

"Mitä sitten ajattelitkin napakoruista..."

Varoitukset – joita niin moni sai kuulla jo 2000-luvun alussa napalävistyksestä haaveillessaan – tuskin kuitenkaan karkottavat innokkaita. Ikäkään ei ole este, sillä jokainen saa koristaa omaa kehoaan juuri kuten parhaaksi näkee.

– Mitä sitten ajattelitkin napakoruista tai mistä tahansa vuoden 2000 trendistä, tiedä, että Z-sukupolvi aikoo tuoda millenniumin takaisin, halusimme tai emme, InStyle-lehden Laura sanailee.

Jos lävistyksesi on säilynyt 2000-luvun alusta alkaen, onneksi olkoon: se on jälleen trendikäs!

Katso myös: Trendit tunnetusti kiertävät kehää, mutta mikäs vuosi nyt onkaan? Katso, erotatko nykymuodin ysäristä. Ei muuten ole helppoa:

Mikäs vuosi nyt onkaan? Katso, erotatko nykymuodin ysäristä! 2:09

Lue myös:

    Uusimmat